Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Artikelnummer: 1061560

Insta360 Ace Pro

Kraftfull actionkamera som levererar enastående 8K-video

Webblager
Beställningsvara
Butikslager:
  • 8K-video för imponerande detaljer
  • 1/1,3"-sensor för enastående filmer
  • AI-funktioner för enklare redigering
5 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Insta360 Ace Pro är en banbrytande vidvinkel-actionkamera som levererar smartare actionupptagning med hjälp av AI och enastående bildkvalitet. Den stoltserar med en branschledande 1/1,3-tums sensor för verkligt överlägsen bildprestanda. Det är den första actionkameran som kan filma i 8K, samtidigt som den erbjuder 4K 120 fps video, 48 megapixelbilder, PureVideo för fotografering i svagt ljus och mycket mer. Kameran är också fullpackad med unika, smarta inspelningsfunktioner som utnyttjar de senaste framstegen inom AI. Den är även konstruerad med en vlogg-vänlig 2,4-tums vinklingsbar touchscreen som ger utmärkt kreativ flexibilitet.

Fördelar

  • Stöd för 8K-video, vilket ger imponerande detaljrikedom
  • 1/1,3-tums sensor som ger överlägsen bildprestanda
  • Dedikerat läge för fotografering i svagt ljus
  • Robust 2,4-tums vinklingsbar touchscreen
  • AI Highlights Assistant för enklare redigering
  • Smarta AI-funktioner som röststyrning, gester och möjlighet att pausa inspelningar
  • Flera innovativa interna videofunktioner
Insta360 Ace Pro är en banbrytande vidvinkel-actionkamera

Oslagbar bildkvalitet: dag och natt

Ace Pro har en 1/1,3-tums sensor som fångar mer ljus och ger en överlägsen bildkvalitet, speciellt i snabba rörelser eller svagt ljus. Utvecklad i samarbete med Leica, drar den nytta av deras expertis inom optisk design och bildframställning.

Insta360 Ace Pro har stöd för upp till 8K-video

Stöd för upp till 8K-video

Ace Pro är den första actionkameran som stöder 8K-video. Det innebär betydligt skarpare upplösning än 4K, så vi pratar om en otrolig detaljrikedom. Men Ace Pro excellerar också i den mer bekanta upplösningen 4K-video och utför saker som ingen annan actionkamera hittills klarat av.

Ett smartare sätt att filma både inne och ute

Ace Pros robusta 2,4-tums vinklingsbara touchscreen låter dig se exakt vad du filmar, vilket gör det enkelt att rama in dina bilder. Denna flexibilitet gör kameran otroligt användbar för vlogging, selfies eller svårfångade vinklar. Dessutom låter ett magnetiskt monteringssystem dig snabbt montera din kamera och sömlöst växla mellan tillbehör. Mindre bökande med skruvar och knoppar, mer filmning av action.

Internt löser en serie nya funktioner problem som har plågat actionentusiaster i årtionden:

  • Clarity Zoom - vill du ha en närbild men blir bildkvaliteten för dålig? Ace Pro kan zooma in och ut 2x utan förlust av kvalitet.
  • Gesterkontroll - använd handsignal för att starta/stoppa inspelning eller ta en bild! Perfekt för gruppsjälvporträtt, bullriga miljöer eller om röststyrning inte känns rätt (även om den har den här funktionen också).
  • Avbryt inspelning - misslyckades du med tricket? Gick något fel med en linje? Avbryt omedelbart inspelningen och börja om, vilket sparar utrymme på SD-kortet och färre filer att sortera igenom.
  • Pausa/återuppta inspelning - Tryck på paus och spela in för att hålla allt du vill filma i en enda kontinuerlig fil för enklare filhantering och redigering.
  • Live Snapshot – du filmar en video när en perfekt fotomöjlighet presenterar sig. Fortsätt filma och ta en bild samtidigt, men i mycket högre upplösning än en skärmdump från videon.
Insta360 Ace Pro levererar smartare actionupptagning med hjälp av AI

AI-assistans för smart redigering

Insta360 vill göra inspelningen så enkel som möjligt, men varje skapare känner till den där känslan av att titta på ett skrämmande antal filer och inte veta var man ska börja. Här kommer det revolutionerande nya verktyget, AI Highlights Assistant. För det första upptäcker verktyget automatiskt höjdpunkter i en video och levererar höjdpunkter för granskning i kameran. Du kan sammanfoga varje spännande ögonblick till en episk sammanfattning eller välja de som du gillar. Assistenten raderar oönskade klipp omedelbart för att spara lagringsutrymme. Assistenten kommer också redigera dina senaste äventyr till en episk video och skicka den direkt till din enhet. Titta tillbaka på alla dina ögonblick och upplev oförglömliga minnen, precis som första gången.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn