Top Handle Pro

8Sinn Top Handle Pro

Artikelnummer: 1027987
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

8Sinn Top Handle Pro

Ergonomiskt, lätt handtag som passar till samtliga cage-ar utrustade med 1/4"-skruv. Handtaget kan snabbt lossas från cagen tack vare en snabbkoppling. Det finns även möjlighet till justering av kamerabalansen genom att flytta handtaget fram och tillbaka utan verktyg. Handtaget har två stycken tillbehörsskor, 1/4 "-25 och 3/8" -17 gängade hål samt många fästpunkter.

Levereras med:

  • Top Handle Pro
  • Quick release system
  • Insexnyckel 3mm DIN-912

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.