Top Handle Pro

8Sinn Top Handle Pro

Artikelnummer: 1027987
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

8Sinn Top Handle Pro

Ergonomiskt, lätt handtag som passar till samtliga cage-ar utrustade med 1/4"-skruv. Handtaget kan snabbt lossas från cagen tack vare en snabbkoppling. Det finns även möjlighet till justering av kamerabalansen genom att flytta handtaget fram och tillbaka utan verktyg. Handtaget har två stycken tillbehörsskor, 1/4 "-25 och 3/8" -17 gängade hål samt många fästpunkter.

Levereras med:

  • Top Handle Pro
  • Quick release system
  • Insexnyckel 3mm DIN-912
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.