Scandinavian Photo

SP40

Vi firar 40 år av teknik för kreativa människor!

Fira med oss

24
maj

Nyhet! Canon EOS R7 och EOS R10

Canon lanserar EOS R7 och EOS R10 – de första kamerorna i EOS R-systemet med APS-C-sensor. Båda kamerorna är kompakta, snabba och högpresterande, och är anpassade för fotoentusiaster och innehållsskapare. Tack vare det populära bildsensorformatet APS-C får du alla fördelar från EOS R-systemet. EOS R7 passar natur- och sportfotografer som behöver den extra räckvidd som sensorn ger, och kameran innehåller det viktigaste från EOS 7D-serien med enastående hastighet och autofokusspårning som är inspirerad av de större modellerna. EOS R10 passar för innehållsskapare och är en allroundkamera som levererar imponerande stillbilder och video. Canon lanserar även två nya objektiv i form av RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM och RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM. Preliminär leveransstart av EOS R7 och objektiven den 23 juni, och av EOS R10 i slutet av juli. Läs mer om nyheterna och förhandsboka här!

Läs mer

16
maj

Nyhet! RØDECaster Pro II

Med nya RØDECaster Pro II fortsätter Røde att vidareutveckla sin populära podcastmixer för streaming, musik och contentskapande. Mixern har fyra nyutvecklade Revolution-mikrofonförstärkare, fysiska mixreglar och åtta SMART Pads som du kan både programmera och justera efter ditt eget behov.  Den är även utrustad med en kraftfull Quad-Core DSP som driver de inbyggda effekterna som reverb, delay och Aural exciter. RØDECaster Pro II går att förhandsboka nu, leveransstart 15 juni.

Läs mer

10
maj

Nyhet! DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro har en ny kompakt design och är optimerad för att få ut mer av varje flygning. Drönaren är konstruerad med större propellrar, en aerodynamisk kroppslutning och ett kraftfullt hinderavkänningssystem, vilket genererar i en ökad flygtid och säkerhet jämfört med föregångarna. Trots sin kompakta storlek har Mini 3 Pro en kraftfull prestanda, och med flera uppgraderade säkerhetsfunktioner är det den säkraste drönaren hittills i DJI Mini-serien. Med oändligt många kreativa möjligheter och funktioner på toppnivå, omdefinierar DJI Mini 3 Pro vad det innebär att flyga Mini-drönare. I lager nu, köp din DJI Mini 3 Pro idag!

Läs mer

27
apr

Nyhet! Sony lanserar ny normalzoom i G Master-serien

Sony lanserar nu en ny normalzoom i den populära G Master-serien. Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II levererar bland annat en konstant f/2,8-bländare som erbjuder högre bildkvalitet och utmärkta funktioner, särskilt för filminspelning och stillbilder i fullformat. Med de elva bländarlamellerna får du även enastående upplösning, vacker bokeh och mer exakt fokusering. Passa på att förhandsboka objektivet redan idag, preliminär leveransstart i slutet av maj.

Läs mer

26
apr

Nyhet! Samsung T7 Shield

Samsung släpper nya T7 Shield, en portabel SSD-hårddisk som klarar tuffa miljöer. Med IP65-klassning klarar den även damm och vatten. Hårddisken är inte mycket större än ett vanligt kreditkort och mäter endast 13mm i tjocklek. Den har en imponerande läshastighet på 1050MB/s via den medföljande USB-C-kabeln. Gör dina säkerhetskopior ännu säkrare med T7 Shield!

Läs mer

15
mars

Nyhet! Asus ProArt Studiobook 16 OLED – born to create

Asus ProArt Studiobook 16 OLED är en riktigt kraftfull laptop som ger dig verktygen att förverkliga ditt skapande – även vid de tuffaste och mest resurskrävande projekten. Den har en 16 tums 4K OLED HDR-skärm med en ljusstyrka på upp till 550 nits, blixtsnabb grafik, snabb lagring och är dessutom den första datorn med inbyggd ratt för exakt kontroll vid kreativt arbete. Läs mer och köp idag!

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.