Scandinavian Photo

SP Community

Som medlem i vårt community blir du en del av en gemenskap av och för kreatörer! Prata med och inspireras av likasinnade, dela bilder, recensera produkter och designa din avatar. Allt du gör belönas med achievements och på din profil kan du se din aktuella level och välja dina intressen. Nyfiken? Läs mer och bli medlem här!

2
nov

Nyhet! Fujifilm har lanserat X-T5

Fujifilm X-T5 blir den tredje kameran i femte generationens X-Serie, och har tillsammans med nyligen lanserade X-H2 den högsta stillbildsupplösningen i X-seriens historia på hela 40.2 megapixlar, med möjlighet till 160 megapixel (Pixel Shift Multi-Shot). Kameran kan spela in video i 6K, har en fem-axlad bildstabilisering som kompenserar upp till sju steg och motivigenkännings-funktion för autofokus – samtidigt som den är utvecklad med deep learning AI-teknologi. Det är den perfekta följeslagaren som täcker en mängd olika fotograferingsstilar, där kamerans storlek och vikt är en stor fördel. Förväntad leveransstart i slutet av november. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

2
nov

Nyhet! DJI Mavic 3 Classic

Med kraftfull flygprestanda och en professionell 4/3 CMOS Hasselblad-kamera levererar Mavic 3 Classic otroligt högupplösta filmer. Du kan njuta av en smidig och mjuk flygning med minimal risk för kollisioner med 360 graders hinderavkänning. Även du som ny pilot kan flyga tryggt och säkert samtidigt som du skapar jämna och högupplösta filmer även i komplicerade scenarier. Flyg med Mavic 3 Classic och upptäck en bildkvalitet i toppklass. I lager nu, köp din DJI Mavic 3 Classic idag!

Läs mer

2
nov

Nyhet! Canon EOS R6 Mark II

Canon presenterar EOS R6 Mark II där de utvidgar det banbrytande EOS R-systemet och kan nu erbjuda serietagning med upp till 40 bilder per sekund, enastående autofokusering i svagt ljus och inspelning av 6K RAW/4k-video. EOS R6 Mark II är den senaste modellen i serien för hybridkreatörer, har den innovativa RF-fattningen och omdefinierar de standarder som sattes av EOS R6. Här höjs ribban både för stillbilder och filmsekvenser med en unik blandning av klassledande prestanda, hisnande hastighet, stabilitet och professionella videoinspelningsfunktioner. Förväntad leveransstart i början av december. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

31
okt

Nyhet! sp.tech – väskor för en kreativ vardag

sp.tech erbjuder väskor som har designats från grunden, i ett tätt samarbete mellan designer och professionella fotografer, för att ta fram väskor med kreativa människor i åtanke. Väskorna är delvis tillverkade av återvunnet material, med genomtänkta spännen och hållbara dragkedjor – allt för att den ska bli din lojala trotjänare i flera år.

Läs mer

26
okt

Nyhet! Sony A7R V

Med nya A7R V lanserar Sony den senaste tekniken. Kameran kommer med en nyutvecklad autofokusfunktion, som drivs av AI. Den levererar en snabb hastighet med den senaste BIONZ XR™-processorn, hög bildkvalitet på 61 megapixel i fullformat samt videoinspelning i 8K. Detta resulterar i oöverträffad detaljrikedom i motiven. Kameran har även ett förbättrat inbyggt 8-stegs stabiliseringssystem, en unik flervinklad 4-vägsskärm och en högupplöst elektronisk sökare för en professionell fotoupplevelse. Sony A7R V ger snabba anslutningsmöjligheter och är en revolution för dem som vill fånga varje detalj – från landskap till djurliv eller porträtt – för entusiaster och proffs. Förväntad leveransstart i mitten av november. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

25
okt

Nyhet! Db Luggage – packa tungt, bär lätt!

Db presenterar en ny serie resväskor – The Ramverk Pro Luggage. Väskorna har ett tydligt fokus på att skydda din packning och utrustning, samtidigt som de är lätta och enkla att resa med. De har en stilren design med en aluminiumram i svart eller silver och kommer i tre olika storlekar. Det här är väskorna som passar lika bra på semestern med vännerna som när du är ute på uppdrag. Köp Db Luggage hos oss idag!

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.