Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Svartvit Film APX 100 135-36

AgfaPhoto Svartvit Film APX 100 135-36

Artikelnummer: 1042006
79 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

APX 100 Svartvit 135-36

APX 100 passar till många typer av professionellt arbete. Tack vare det fina kornen och breda exponeringsomfånget produceras bilder med hög skärpa och kontrast. APX 100 passar utmärkt till landskap, arkitektur, dokumentation och stilleben.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.