D4E D/A omvandlare SDI-NTSC/PAL eller YC

Aja D4E D/A omvandlare SDI-NTSC/PAL eller YC

Artikelnummer: 310946
3 595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Aja D4E
SDI 8-bit monitor converter. SDI in, 2 st composite eller YC ut (BNC). Trots det otroligt låga priset har D4E en mycket hög bildkvalitet. Lämplig som t.ex. monitoromvandlare tack vare små mått. 5 volt drivspänning.

Levereras med.
Nätadapter.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.