Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ki Pro Mini

Aja Ki Pro Mini

Artikelnummer: 314721
21 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Aja Minneskortrecorder Ki Pro Mini

Videoinspelare för SDI eller HDMI. Materialet lagras i Apple ProRes 10- bitars 4:2:2 och sparas på kort av typen Compact Flash som efter inspelning kan kopplas in i datorn för direkt redigering. Enheten manövreras med knapparna på enheten eller via en dator om Ki Pro kopplas in till ett nätverk. Reglage finns för kontroll av inkommande ljudnivå och nivå i hörlurarna. Nivån övervakas smidigt med VU- mätaren på enheten sida. På LCD- panelen kan du avläsa information om det inspelade materialet.

Anslutningar

  • HD/SD-SDI in/ut
  • HDMI in/ut
  • Tidskod in
  • LANC in/ut
  • Trådbundet nätverk 10/100/1000
  • XLR för ljud in
  • 3,5 mm tele för hörlurar

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.