Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

headset HSD 171 mkII

AKG headset HSD 171 mkII

Artikelnummer: 320313
  • Headset för kommentatorer eller till intercom
  • Kondensator kräver +48 volt fantomspänning för att fungera
  • Mikrofonen stänger av automatiskt när man viker upp den
3 095 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
AKG HSD171 mkII
Headset för användning av till exempel kommentatorer eller till intercom. Mikrofonen är av typen dynamisk. Headsetet har en 6 polig mini XLR kontakt vilket gör att du kan ansluta olika kablar för att kunna använda den till olika kameror eller mixerbord. Hörlurarna är av typen slutna så så störande bakgrundsljud stängs ute.

Mikrofonarmen kan svängas 270 grader vilket gör att du kan ha den på vänster eller höger sida av munnen. Ställer du armen i mittläget rakt upp stängs mikrofonen automatiskt av.

Passande kabel köps separat
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.