Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hörlur K701

AKG Hörlur K701

Artikelnummer: 313694
2 150 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
AKG K701
Om man med AKG K 601 närmar sig en nivå där hög kvalitet också ger ett väldigt bra värde för varje satsad krona så är AKG K 701 mer utpräglat inriktad på att vara den bästa hörluren man kan åstadkomma utan att snegla på annat än perfekt ljud.

Gillar man en analytiskt lyssning eller bara vill ha mest njutning oavsett kostnaden så ger AKG K 701 dig en ljudupplevelse av helt oanade mått. AKG är den första tillverkaren i världen som använder sig av den revolutionära flat-wire teknologin i hörlurar och då i flaggskeppet K 701. Resultatet är i sanning ett dramatiskt ljud som placerar varje musiker på sin rätta plats med extrem noggrannhet. Den här typen av tillförlitlighet och rymd tillsammans med en briljant diskant och en rapp bas är inget annat än mirakulös. AKG K 701 är hörlurskonst och kunnande på en mycket hög nivå.

Man kan ju tycka att känsligheten 105 dB gör den lämplig som hörlur till bärbara spelare. Några av marknadens mest sålda bärbara lurar har den känsligheten – och visst den låter bra även till bärbart – men för att komma till sin fulla rätt behövs större strömstyrkor än vad en bärbar spelare normalt klarar. ( AKG K 530 och AKG K 518 DJ är utmärkta till bärbart om man vill ha stora lurar).

Specifikation
Dynamisk, öppen
Färg:Vit – typ pianolackad.
Frekvensområde: 10-39,8 kHz
Känsligfhet: 105 dB SPL/V
Max ingångsstyrka: 200mW
Ingångsimpedans: 62 Ohm
Nettovikt utan kabel: 235 g
Kabel: 99.99% syrefri. 3 m lång.
Kontakter: Interna kontakter och hörlursjack är av hårdpläterat guld.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.