Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning D32 D-soft studio kit

Akurat LED-belysning D32 D-soft studio kit

Artikelnummer: 1032758
43 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Akurat LED-belysning D32 D-Soft Studio Kit

D32 D-Soft från Akurat är en stor, dimmbar LED-belysning med mjukt ljus och hög ljusstyrka. Panelen är av Bi-colour typ så du kan justera färgtemperaturen på LED-belysningen för att matcha omgivande ljus.

Fördelar:

  • Mjukt ljus
  • Hög ljusstyrka
  • Tålig design
  • Dimmbar 0-100%
  • Flimmerfri
  • Ställbar färgtemperatur 3100-5650 K
  • CRI Ra≥95

Mjukt ljus med hög ljusstyrka

Den stora panelen i kombination med innovativa diffuseringsmaterial ger ett dig ett mjukt och fint ljus samtidigt som LED-panelen är riktigt kraftfull. Ramen och chassit är tillverkat i aluminium vilket gör den riktigt tålig och anpassad för krävande professionellt bruk.

Dimmbar och flimmerfri

På baksidan finns reglagen för ljusstyrka och färgtemperatur och en tydlig digital display visar aktuell inställning. Panelen är dimmbar från 0-100% i 2% steg för att lätt kunna matcha det omgivande ljuset. D32 är flimmerfri vilket gör att den fungerar bra till alla framerate's och även höghastighetsvideo.

På grund av storleken och effekten kan D32 D-Soft enbart drivas från AC 110-240V.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.