Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning S4BI studiokit

Akurat LED-belysning S4BI studiokit

Artikelnummer: 1023618

LED-panel på 30x26 cm i robust aluminium med högeffektiva lysdioder, utbytbar optik och möjlighet att justera ljusstyrkan utan att påverka färgtemperaturen

5 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Akurat S4bi studiokit
LED-panel på 30x26 cm i robust aluminium med högeffektiva lysdioder, utbytbar optik och möjlighet att justera ljusstyrkan utan att påverka färgtemperaturen vilket gör den perfekt för användning både utomhus och i studion. Panelen avger maximalt ljusflöde upp till 2600 lumen. Den är konstruerad i dubbel balansteknik, baserad på en ny platt SMD-lysdioder med hög effekt och färgåtergivning. Justeringen av färgtemperatur och ljusstyrka styrs i microprocessorn, vilket kommer ge dig otroliga möjligheter. Det finns även två standardtemperaturer: dagsljus och tungsten. Färgtemperaturen kan även justeras i 3200-5600K och du kan spara de aktuella inställningarna.

Du kommer att få ett starkt och en stor ström av mjukt ljus av hög kvalitet, helt fritt från flimmer. Ljusets vinkel uppgår till 120 grader vilket gör att du kan ljussätta stora områden från relativt litet avstånd.

Kontrollpanelen är placerad på baksidan och består av kontrollknappar, en display som visar aktuell ljusstyrka i procent och den aktuella färgtemperaturen i Kelvin, LEDs signalerar ljusets sätt, uttag för batteri och uttag för nätadapter. S4bi strömförsörjs via nätadapter.

I studiokitet ingår:

  • S4bi
  • Nätadapter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.