Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning S8bi Bi-color studiokit

Akurat LED-belysning S8bi Bi-color studiokit

Artikelnummer: 1023621

LED-panel på 51x30 cm i robust aluminium med högeffektiva lysdioder, utbytbar optik och möjlighet att justera ljusstyrkan utan att påverka färgtemperaturen

8 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

LED-belysning S8bi Bi-color studiokit
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
Linsset till S8, set of 8 lenses 90 degree with
9 993 SEK10 393 SEK
LED-belysning S8bi Bi-color studiokit
Linsset till S8, set of 8 lenses 30 degree with
Nätadapter till S4 och S8BI
10 835 SEK11 135 SEK

Akurat S8

LED-panel på 51x30 cm i robust aluminium med högeffektiva CRI SMD (surface-mounted) LED-dioder, utbytbar optik och möjlighet att justera ljusstyrkan utan att färgtemperaturen påverkas. Detta gör den perfekt för användning både utomhus och i studion.

Fördelar:

  • Kraftig
  • Flimmerfri
  • Justerbar ljusstyrka 2-100%
  • 3200K-5600K

Bi color

S8Bi är en Bi-color panel vilket innebär att du kan ändra färgtemperaturen på lysdioderna. Detta är smidigt för att matcha ljuset färgtemperatur mot andra ljuskällor och gör panelen mer flexibel. Temperaturen kan ställas steglöst mellan 3200-5600k och du ser tydligt i displayen vilken färgtemperatur som är inställd. Ljusflödet är ca 5000 Lumen vid 1m

Olika vinklar och lätt hantering

Du får en stark och stor ström av mjukt ljus, helt fritt från flimmer. Ljusets vinkel är 60 grader i standardutförande och 120 grader om du tar bort de monterade linserna. Kontrollpanelen är placerad på baksidan och består av kontrollknappar tydligt kopplade till en display som visar aktuell inställning. LED-lampor genererar väldigt lite värme och har en lång livslängd, på S8 klarar LED'arna ca 50'000 timmar drift.

Konstant och starkt ljus med hjälp av nätdrift

Akurat S8-paneler med benämningen Studio går på nätström och levereras med nätadapter. Akurat S8-Studioversionen går inte använda med batterier utan drivs med nätström.

Här kan du jämföra ljusstyrkan för Akurat S8 LED-paneler

Levereras med:

  • S8Bi
  • Nätadapter
  • Monteringsram för belysningsstativ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.