Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning S8D Daylight studiokit

Akurat LED-belysning S8D Daylight studiokit

Artikelnummer: 1023622

LED-panel på 51x30 cm i robust aluminium med högeffektiva lysdioder, utbytbar optik och möjlighet att justera ljusstyrkan utan att påverka färgtemperaturen

9 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Akurat S8

LED-panel på 51x30 cm i robust aluminium med högeffektiva CRI SMD (surface-mounted) LED-dioder, utbytbar optik och möjlighet att justera ljusstyrkan utan att färgtemperaturen påverkas. Detta gör den perfekt för användning både utomhus och i studion.

Fördelar:

  • Kraftig
  • Flimmerfri
  • Justerbar ljusstyrka 2-100%
  • Upp till 10'000 Lumen vid 1m

S8D

S8D Daylight har en ljustemperatur på ca 5600K för att efterlikna dagsljusets temperatur. Ljusstyrkan ställs i 2% steg mellan 2-100% via kontrollern på panelens baksida och du ser tydligt vilken nivå som är inställd. S8D genererar upp till 10'000Lumen vid 1m vilket gör den kraftigare än S8Bi-panelen.

Olika vinklar och lätt hantering

Du får en stark och stor ström av mjukt ljus, helt fritt från flimmer. Ljusets vinkel är 60 grader i standardutförande och 120 grader om du tar bort de monterade linserna. Kontrollpanelen är placerad på baksidan och består av kontrollknappar tydligt kopplade till en display som visar aktuell inställning. LED-lampor genererar väldigt lite värme och har en lång livslängd, på S8 klarar LED'arna ca 50'000 timmar drift.

Konstant och starkt ljus med hjälp av nätdrift

Akurat S8-paneler med benämningen Studio går på nätström och levereras med nätadapter. Akurat S8-Studioversionen går inte använda med batterier utan drivs med nätström.

Här kan du jämföra ljusstyrkan för Akurat S8 LED-paneler

Levereras med:

  • S8D
  • Nätadapter
  • Monteringsram för belysningsstativ

OBS! Bilderna är på S8Bi-panelen. S8T & S8D saknar reglage för ljustemperatur/kelvin.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.