Airpods med trådlöst laddningsetui (2019)

Apple Airpods med trådlöst laddningsetui (2019)

Artikelnummer: 1043714
 • Laddningsetui som stödjer trådlös laddning
 • H1-Chipp ger längre samtalstid
 • Ladda 15 minuter och få upp 3 timmars användning
 • Funktionen "Hej Siri"
1 889 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Airpods med trådlöst laddningsetui (2019)
iPad Pro 11" 512GB WiFi Cellular rymdgrå,
Flexx Lightning-kabel
16 758 SEK
Airpods med trådlöst laddningsetui (2019)
Powercube trådlös laddare
iPad Pro 11" 256GB WiFi Cellular silver,MU172KN/A
14 328 SEK

Anslut enkelt Airpods med en knapptryckning. De känner av när de sitter i dina öron och pausar när du tar ut dem och de laddas i sitt eget fodral. Upplev friheten utan kablar med AirPods och upplev det bästa du kan få ut av din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac. Detta laddningsfordalet kan du ladda trådlöst genom att lägga det på Qi-kompatilbel trådlös laddare. 

Fördelar

 • Ladda etuiet trådlöst
 • Upp till 5 timmars batteritid på en laddning
 • Ladda 15 minuter och få upp 3 timmars användning
 • Använd röstkommandon med "Hej Siri"
 • H1-Chipp ger längre samtalstid
 • Snabbare anslutningstid
 • En extra timmes samtalstid jämfört med tidigare modell

Röststyrning med "Hey Siri"

Airpods stödjer nu funktionen ”Hey Siri” vilket gör att du kan använda röstkommandon för att exempelvis kontrollera volymen eller byta låt. Airpods har även fått ett uppdaterat H1-chip som ersätter det äldre W1-chippet som sitter i föregångaren. Det nya chippet ger en förbättrad anslutning till dina enheter och du kan snabbare växla mellan dina enheter utan krångel.

Stilren design

Apple AirPods behåller den ikoniska och populära utformningen som sin föregående modell av Airpods, vilket innebär att finishen förblir oförändrad.

H1-Chipp ger längre batteritid

Du kommer kunna använda Apple AirPods upp till fem timmar när du lyssnar på musik och fodralet erbjuder ytterligare 24 timmars laddning till dina lurar. De nya AirPods har blivit ännu effektivare med H1-chipet och det innebär att samtalstiden har ökat från två timmar till tre timmar.

Levereras med

 • Apple Airpods med laddningsetui med trådlös laddning (2019)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.