Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ipad WiFi 128GB Rymdgrå (2018)

Apple Ipad WiFi 128GB Rymdgrå (2018)

Artikelnummer: 1042568
  • Redigera video i 4K, spela spel som kräver mycket grafik
  • Arbetsredskap för dig som reser eller vill ha något smidigt
  • Två suveräna kameror som kan mer än att ta suveräna bilder
4 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Ipad WiFi 128GB Rymdgrå (2018)
Major III BT
Skrivare Selphy CP1300 svart
7 038 SEK7 129 SEK
Ipad WiFi 128GB Rymdgrå (2018)
Airpods med trådlöst laddningsetui (2019)
Hörlur Plattan II Bluetooth Svart
7 629 SEK

Apple Ipad WiFi 128GB Rymdgrå (2018)

Om datorn hade uppfunnits idag, hur skulle den då se ut? Den skulle ha kraft att klara alla möjliga uppgifter. Den skulle vara så bärbar att du kunde ta med den överallt. Och så intuitiv att du kunde använda den hur du vill – med touch, tangentbord eller en penna. Det skulle vara som en dator, och ändå helt annorlunda. Det skulle vara nya iPad.

A10 Fusion-chip. Byggt för höga hastigheter.

64-bitars arkitektur. Fyrkärnig design. Mer än 3,3 miljarder transistorer. Eller på ren svenska: iPad är extremt snabb. Det passar bra när du vill redigera video i 4K, spela spel som kräver mycket grafik eller uppleva de senaste apparna med förstärkt verklighet.

Klarar lätt flera saker sam­tidigt. Precis som du.

iPad har så mycket kraft att den enkelt kan köra flera appar sam­tidigt. Så du kan jobba på din affärsplan medan du gör research på webben och ringer ett FaceTime-samtal till en kollega. Det är till och med enklare än det låter.

Den mest uppslukande upplevelsen av förstärkt verklighet.

Förstärkt verklighet (AR) är en ny teknik som lyfter in virtuella objekt i den verkliga världen. Varje aspekt av iPad, från skärmen och processor­kraften till kamerorna och rörelsesensorerna, är utformad för att göra AR-appar mer magiska än någonsin tidigare.

Apple Pencil. Tänk ut det. Få ner det.

iPad har alltid varit en bra hjälp för att fånga idéer och få ner dem till något konkret på en sida. Och nu kan du göra det på ett nytt sätt. Anteckna, måla akvarell eller skriv under ett kontrakt. Apple Pencil följer enkelt med i svängarna och du gör allt med precision på pixelnivå. Du använder den lika naturligt som en vanlig penna, men kan göra så mycket mer än med en vanlig penna.

Två suveräna kameror som kan mer än att ta suveräna bilder.

Med inbyggda kameror fram och bak kan du ta enastående bilder och filmiska videor, skanna dokument, ringa FaceTime-samtal eller till och med göra en planritning med hjälp av förstärkt verklighet.

Skrivklar med alla typer av Bluetooth-tangentbord.

Dags att skriva artikeln, mejlet eller varför inte det där manuset till en succéfilm? iPad har ett intuitivt skärmtangentbord men är också kompatibel med alla slags Bluetooth-tangentbord.

Laddad med kraftfulla inbyggda appar.

Klipp ett spår med GarageBand, skapa en fängslande presentation med Keynote eller filma och redigera en kortfilm med iMovie. iPad levereras med en samling appar från Apple så att du kan börja skapa så fort du har packat upp den.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.