Nyhet! iPhone 12 256GB, vit

Apple iPhone 12 256Gb White

Artikelnummer: 1049678
 • 5G-hastighet för video och streaming i hög kvalitet
 • Inspelning av HDR-video i 4K med Dolby Vision
 • 6,1” OLED-skärm med Ceramic Shield för fyra gånger bättre skydd
 • A14 Bionic-chip för snabba hastigheter och sparad batteritid
 • Dubbelt kamerasystem med förbättrat nattläge

Välj färg

11 895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

iPhone 12 256Gb White
Bordsstativ / Selfiestick BK15
ATH-M50xBT
13 984 SEK
iPhone 12 256Gb White
Blink 500 B4 (TX+TX+RX DI) 2 to 1 - 2,4 Ghz Kit
Lightning - 3,5mm TRS hona - laddning & kontroll, MFI certifierad adapter
15 484 SEK

iPhone 12 256GB

iPhone 12 har en 6,1” Super Retina XDR OLED-skärm med Ceramic Sheild, vilket ger upp till fyra gånger bättre skydd om du skulle tappa din telefon. A14 Bionic-chippet är ett av det snabbaste chippet på marknaden som tillsammans med 5G-tekniken ger telefonen ultrasnabba nedladdningshastigheter, responstider och optimerad spelupplevelse. Fota som ett proffs med det dubbla kamerasystemet där alla kameror har ett förbättrat nattläge och spela in HDR-video i 4K med Dolby Vision.

Fördelar

 • 5G-hastighet för video och streaming i hög kvalitet  
 • 6,1” OLED-skärm med Ceramic Shield för fyra gånger bättre skydd
 • A14 Bionic-chip för snabba hastigheter och sparad batteritid
 • Dubbelt kamerasystem med förbättrat nattläge
 • Inspelning av HDR-video i 4K med Dolby Vision
 • Ny design med rakare kanter av aluminium
 • MagSafe för trådlös laddning och tillbehör

Ultrasnabb med 5G-hastighet

Ring FaceTime-samtal i HD-kvalitet, ladda ner filmer var du än befinner dig och streama video i hög kvalitet. Tack var stöd för 5G är detta nu möjligt att göra med betydligt mindre fördröjning. iPhone 12 har specialkonstruerade antenner fler 5G-band för att uppnå hög känslighet och få 5G på fler platser. Telefonen är optimerad för 5G i alla delar av mjukvaran vilket gör att många appar kommer kunna använda 5G utan att förbruka mer ström.

Tålig OLED-skärm med Ceramic Sheild

iPhone 12 är försedd med en 6,1” OLED-skärm med en ljusstyrka på hela 1200 nits i HDR. Tillskillnad från en LCD-skärm lyser en OLED-skärm upp varje pixel med ett eget ljud, vilket gör att de individuellt kan tändas och släckas för äkta svärta och maximal ljusstyrka. Skärmen förstärker inte bara upplevelsen vid bilder och video, utan även meddelanden och mejl är betydligt skarpare. iPhone 12 har också ett fyra gånger så tåligt glas tack vare Ceramic Sheild. Keramiska kristaller maximerar skärmens hårdhet samtidigt som den är optiskt klar. Även den faktor att skärmen sträcker sig från kant till kant ökar dess hållbarhet och gör den extra robust.

Biljoner beräkningar med A14 Bionic

För att möta alla de egenskaper som telefonen är fullmatad med krävs en kraftfull processor. A14 Bionic är ett av marknadens snabbaste chip i en smartphone och gör flera biljoner beräkningar i Neural Engine. Det effektiviserar användarupplevelsen och maximerar batteritiden då den har en snålare strömförbrukning än tidigare.

Dubbelt kamerasystem med nattläge

iPhone 12 har ett dubbelt kamerasystem bak med en vidvinkel- och en ultravidvinkelkamera, där båda kamerorna är försedda med nattläge. Det betyder att det nu är lättare än någonsin att ta bra bilder i svagt ljus. När ljuset blir sämre aktiveras nattläget automatiskt och på så sätt får du alltid bra bilder oavsett om du fotograferar i dags- eller kvällsljus. Telefonen har också en Deep Fusion-teknik som analyserar flera exponeringar och skapar en maximal detaljrikedom även när ljuset inte är på topp.

Bakre kameror
 • 12MP Ultravidvinkel med bländare f/2,4
 • 12MP Vidvinkel med bländare f/1,6
Främre kamera
 • 12MP med bländare f/2,2

HDR-video i 4K med Dolby Vision

Det är inte bara bilder som blir bättre i nattläge med iPhone 12. Med ett uppsnabbat nattläge för video går det nu också att göra snygga videor oavsett tid på dygnet. Placera telefonen på ett stativ och du är redo! Tack vare det snabba A14 Bionic chippet kan iPhone 12 också filma, redigera och spela upp video i Dolby Vision. Spela in 4K i upp till 30bilder/s och med 10-bitars HDR-video kan du fånga upp till 700 miljoner färger.

Nya möjligheter med MagSafe

Apple har i alla iPhone 12-modeller också adderat MagSafe-stöd. Det är en inbyggd magnet som kommer ge en mer precis och snabbare trådlös laddning. Magneterna lägger sig perfekt varje gång och kommer ladda upp din telefon i turbofart. Den kraftfulla magneten gör det också möjligt att fästa skal eller andra tillbehör på din telefon.

Levereras med

 • iPhone 12 med iOS 14
 • USB-C till Lightning-kabel

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.