Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone kit Pro
Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone kit Pro
Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone kit Pro
Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone kit Pro
Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone kit Pro
Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone kit Pro
Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone kit Pro
Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone kit Pro

Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone kit Pro

Komplett paket med iPhone 13 Pro Max för skapande av content

Artikelnummer: 1055189
WebblagerOkänd leveranstid
Butik:
 • Komplett paket för att skapa content
 • iPhone 13 Pro Max - filma och fota med hög kvalité
 • Filma med bra ljud och ljus överallt
 • Filma stabila och professionella videos med medföljande gimbal
 • Ta med hela paketet dit du behöver det i den medföljande väskan
 • Perfekt för den enskilda firman
25 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Komplett paket för att kunna skapa, spela in och redigera content direkt i den medföljande iPhone 13 Pro Max. Passar bra till den enskilda företagaren som vill kunna skapa content för sociala medier och andra digitala kanaler. Lätt att kunna använda själv från inspelning till redigering.

Fördelar

 • Komplett paket för att filma, fota och redigera content
 • iPhone 13 Pro Max - filma i 4K och ta utstående produkt- och porträttbilder
 • Klart ljud med trådlöst mikrofonkit
 • Filma stabilt för ett professionellt resultat med medföljande gimbal och stativ
 • Bra ljus överallt med mobil LED-belysning
 • Smidiga produkter som får plast i medföljande väska

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max har en 6,7" stor Super Retina XDR-skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens. Deras proffskamerasystem med tre kameralinser som ihop med superintelligent mjukvara ger dig helt fantastisk foto- och filmteknik. Ta snygga bilder även på natten och skapa proffsiga filmer med deras nya cinematiska läge. Njut av en supersnabb mobilupplevelse tack vare A15 Bionic-chippet och iOS. Upplev längre batteritid och smidigheten med MagSafe-tillbehör. iPhone 13 Pro Max är Pro. Rakt igenom.

DJI OM 5 Athens Gray

Skapa kreativa och skakfria videos med DJI OM5! Fäst din mobil i den magnetiska mobilhållaren, starta gimbalen och du är redo för att skapa. Magnethållaren gör att du snabbt kan ta av och på din mobil från gimbalen utan behöva ta loss mobilen från hållaren. Skapa videos, streama eller vlogga direkt från din telefon utan några kameraskakningar – gimbalen stabiliserar din mobil för en skakfri och proffsigt resultat med din mobilkamera.

Saramonic Blink 500 Pro B4 - Lightning RX reciever + 2 TX transmitter

Saramonic presenterar Pro-versionen av sin populära Blink 500; det trådlösa mikrofon-kitet för mobiltelefoner. Blink 500 Pro B4 och B3 har lightning-kontakt för iOS-enheter såsom iPhone och iPad som ger dig betydligt bättre ljud vid filminspelningar. En trådlös sändare fästs på kläderna och är perfekt för både intervjuer, vloggare, Youtubers, livesändningar eller filmer till vardags. Den uppgraderade Blink 500 Pro har fått både en OLED-display, längre räckvidd och bättre batteritid. Saramonic har helt enkelt gjort det ännu enklare och smidigare att få riktigt bra ljudupptagning vid all filminspelning med mobila enheter.

Shoulderpod G2 - Mobile Video Grip

Shoulderpod G2 är ett robust videogrepp som underlättar för dig som skapar rörligt material. Spela in professionella videos med din smartphones genom att addera extra utrustning så som belysning och mikrofon – allt i samma grepp.

Benro Videostativkit Travel Aero 2

Detta kompakta videostativ utnyttjar omvända fällbara ben som gör det tillräckligt litet för att få plats i din ryggsäck, rullväska eller att bära på. Du kan smidigt omvandla trebensstativet till ett enbensstativ genom att kombinera det borttagbara benet med mittpelaren när det behövs. I kittet får du med ett videohuvud med pan- och tilt-kontroll för mjuka och precisa rörelser.

Ulanzi LED-Belysning VL81 Bi-Color 3000mAh

Denna LED-belysning passar utmärkt att använda ihop med din mobil eller kamera. Du kan välja mellan att hålla den i handen, i ett blixtskofäste eller på ett stativ. Använd lampan för att belysa och lätta upp ansiktet när du fotograferar, filmar eller vloggar för att få snyggare ljus. Denna lampan kan justeras från att av ge ett kallt sken till ett varmt sken för att du ska kunna anpassa ditt ljus efter omgivningen.

Think Tank Kameraryggsäck Backstory 13

BackStory 13 är en kameraväska som är nättare och lite mer slimmad än traditionella, tunga kameraväskor. Väskan kan öppnas aningen via bakre panelen som vilket ger dig fullständig åtkomst till din utrustning medan en övre panel ger snabb åtkomst till din kamera och påskyndar ditt arbetsflöde.

Levereras med

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.