Apple iPhone SE (2nd Gen) 128GB svart

iPhone med klassisk design och moderna funktioner

Artikelnummer: 1048383
 • 4,7-tums Retina HD-skärm
 • Kraftfullt A13-chip
 • Kamerasystem med porträttläge och smart HDR
 • 4K-video med utökat dynamiskt omfång
 • Touch ID för säker användning
 • Vattentålig ner till 1 meters djup

Välj färg

5 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Ej köpbar
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ej köpbar

Värdepaket

iPhone SE (2nd Gen) 128GB svart
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
Mobilhållare ST-07 med Cold Shoe
6 959 SEK
iPhone SE (2nd Gen) 128GB svart
Phone Stand Silver
Octopus Tripod MT-11
5 788 SEK

iPhone SE (2nd Gen) 128GB

iPhone SE är en kraftfull smartphone i ett populärt format. Den har en tålig design som är tillverkad i glas och aluminium samt en 4,7-tums Retina HD-skärm. Dessutom har den ett A13-chip som gör att telefonen är lika snabb i allt från att starta appar till att spela de senaste spelen. Inte nog med det får du ett avancerat kamerasystem med porträttläge och smart HDR.

Fördelar

 • 4,7-tums Retina HD-skärm
 • Kraftfullt A13-chip
 • Kamerasystem med porträttläge och smart HDR
 • 4K-video med utökat dynamiskt omfång
 • Touch ID för säker användning
 • Vattentålig ner till 1 meters djup

Kraftfull smartphone i populärt format

iPhone SE (gen 2) är en smartphone för dig som vill ha en kraftfull och prisvärd telefon till full av populära egenskaper. Den har ett A13-chip som gör att telefonen är lika snabb i alla lägen och hindrar dig inte från att använda appar eller spela ditt favoritspel.

Kamerasystem för alla tillfällen

iPhone SE (gen 2) har ett avancerat kamerasystem med porträttläge som gör att du kan få bakgrundsoskärpa både på bilder som du tar med den bakre kameran samt om du tar en selfie. Välj själv hur oskarp bakgrunden ska bli – antingen när du tar bilden eller i efterhand. Inställningar för porträttljus ger dig en proffsig ljussättning på bara någon sekund och med smart HDR hjälper dig ta fram detaljer och naturliga hudtoner. Utöver att ta fantastiska ögonblicksbilder kan du även spela in videor i 4K-video med utökat dynamiskt omfång.

Populär och tålig design

iPhone SE (gen 2) är tillverkad i glas och aluminium vilket ger ett elegant intryck. Den har en skarp 4,7-tums Retina HD-skärm som visar en skarp bild. Den är också vattentålig ner till en meters djup i 30 minuter så du behöver inte vara orolig för vattenstänk och regn. iPhone SE (gen 2) har en batteritid på upp till 13 timmar på en laddning och kan laddas upp till 50 procent på 30 minuter.

Levereras med

 • Apple iPhone SE (2nd Gen)
 • Lightning till USB-C-kabel
För att minska miljöpåverkan skickar Apple inte med strömadapter och EarPods. Förpackningen innehåller en USB-C till Lightning-kabel för snabbladdning som kan anslutas till USB-C-strömadaptrar och datorportar.

Återanvänd dina befintliga USB-A till Lightning-kablar, strömadaptrar och hörlurar som är kompatibla med den här iPhone-modellen. Behöver du nytt finner du det under Passande tillbehör här ovan.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.