Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MacBook Pro 15" i9 2,3Ghz, 32GB Ram, 512GB SSD, Radeon Pro 560X 4GB gddr5, Touchbar, Rymdgrå

Apple MacBook Pro 15" i9 2,3Ghz, 32GB Ram, 512GB SSD, Radeon Pro 560X

Artikelnummer: 1044460
  • Extremt kraftfull och snabb 9:e generationens Intel Core i9 Processor
  • Radeon Pro 560X 4GB gddr5 grafikkort
  • Supersnabb SSD-lagring

Välj variant

39 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

MacBook Pro 15" i9 2,3Ghz, 32GB Ram, 512GB SSD, Radeon Pro 560X
T5 external SSD 1TB Black
ATH-M50xBT
43 675 SEK
MacBook Pro 15" i9 2,3Ghz, 32GB Ram, 512GB SSD, Radeon Pro 560X
Rugged 5TB USB-C 3.1
Loupedeck+ Editing Console
44 075 SEK

Apple MacBook Pro 15"

Apple Macbook 15" är tunn, lätt och nu också extremt snabb och ännu mer kraftfull än tidigare. Den har en ljusstark och färgrik skärm med hög upplösning och tack vare Thunderbolt 3 (USB-C) kan du koppla in och driva flera externa högupplösta skärmar. Apple MacBook Pro 15" har som tidigare en touch Bar med Multi-Touch och fingeravtrycksläsare inbyggt, som ger snabb åtkomst till verktygen du behöver, när du behöver dem. MacBook Pro bygger på banbrytande idéer och den är redo för dina.

Touch Bar och Touch ID

Touch Bar ersätter funktionstangenterna, de som tidigare satt längst upp på tangentbordet, med något mer mångsidigt och användbart. Den förändras automatiskt beroende på vad du gör och visar dig viktiga verktyg som du redan är bekant med, exempelvis systeminställningar som volym och ljusstyrka, interaktiva sätt att justera eller bläddra igenom innehåll och smarta skrivfunktioner som emojis och förutseende text. Nu finns även Touch ID på Mac. Det gör att du kan logga in med ditt fingeravtryck.

Högupplöst Retina-skärm med True Tone

Skärmen på MacBook Pro är den bästa skärmen någonsin på en bärbar Mac med en upplösning på 2880 x 1800 pixlar. Den har en tydlig LED-bakbelysning på 500 cd/m2 och ett högt kontrastförhållande som ger en fyllig svärta och klara vita nyanser. Stor pixelöppning och variabel uppdateringsfrekvens gör den riktigt strömsnål. Dessutom har den stöd för stort färgomfång som ger ännu fylligare gröna och röda färger med srgb. Det resulterar i verklighetstrogna bilder med suverän detaljskärpa – perfekt för grafisk design, färgkorrigering och bildredigering.

Fyra Thunderbolt 3 ger dig stora möjligheter

Thunderbolt 3 kombinerar ultrahög bandbredd med mångsidigheten hos standardformatet USB-C i en och samma universalport. Den förenar dataöverföring, laddning och videoutgång i samma kontakt med upp till 40 Gbit/s genomströmning. Det är dubbla bandbredden jämfört med Thunderbolt 2. MacBook Pro 15" finns med fyra portar, så att du kan göra allt det här på vilken sida du vill. Befintliga enheter ansluter du enkelt med en kabel eller adapter. Eftersom Thunderbolt 3 är vändbar har du alltid rätt sida upp, oavsett hur du ansluter den. 

Extremt kraftfull och snabb Intel Core i9 Processor

Nionde generationen av Intel Core-processor i9 ger MacBook Pro fantastisk prestanda med Turbo Boost. På så sätt kan du jobba snabbt, till och med genom processorkrävande jobb på högsta nivå, som rendering av 3D-modeller och kodning av video. Samtidigt kan den spara energi när det handlar om enklare uppgifter som att surfa på webben och kolla mejlen. 10-bitars hevc-hårdvaruacceleration är dessutom standard på MacBook Pro.

Kraftfull grafik för skapande

Denna modellen innehåller kraftfull grafik med automatisk grafikväxling för att kunna driva professionella redigeringsprogram och spel. Detta är bra för dig som spelar eller arbetar med videoredigering men du kan även nyttja detta i exempelvis Adobe Photoshop eller Lightroom då grafiktkortet kan snabba upp programmen.

Snabb SSD-lagring och ramminne

MacBook Pro har en supersnabb ssd-hårddisk med sekventiella läshastigheter på upp till 3,2 GB/s. Minnet har dessutom hög hastighet och är strömsnålt. Allt det här innebär att du kan starta datorn, öppna flera appar eller importera stora filer på nolltid. Tack vare RAM-minnent kan du arbeta med många fönster, program eller exempelvis lager i photoshop.

Imponerande batteritid som räcker hela dagen.

MacBook Pro har högre prestanda i en tunnare design. Ändå räcker batteriet hela dagen, upp till 10 timmar på. På så sätt kan du lugnt titta, spela och redigera var du än är.

MacOS

MacOS är operativsystemet som driver alla Mac-datorer. Det har utformats för att dra full nytta av hårdvaran samtidigt som det är lätt att använda och snyggt att titta på. macOS innehåller en suverän samling appar som du kommer att använda och gilla, varje dag. Det innehåller också iCloud och andra innovativa funktioner som får din Mac, dina iOS-enheter och Apple Watch att fungera tillsammans på bästa sätt.

Levereras med

  • MacBook Pro 15 tum
  • 87 W USB-C Strömadapter
  • USB-C Laddningskabel 2 m

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.