Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MacBook Pro 15" Touch Bar, i9 2.9GHz, 1TB SSD,

Apple MacBook Pro 15" Touch Bar, i9 2.9GHz, 1TB SSD,

Artikelnummer: 1042343
  • Högupplöst Retina-skärm med True Tone
  • Extremt kraftfull och snabb Intel Core i9 Processor på 2.9GHz
  • Snabbt och stort lagringsutrymme
  • Imponerande batteritid som räcker hela dagen.
40 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

MacBook Pro 15" Touch Bar, i9 2.9GHz, 1TB SSD,
Loupedeck+ Editing Console
Major III BT
43 570 SEK
MacBook Pro 15" Touch Bar, i9 2.9GHz, 1TB SSD,
Ställ Elevator för laptop
T5 External SSD 2TB
45 079 SEK

Apple MacBook Pro 15" Touch Bar, i9 2.9GHz, 1TB, 16GB Ram, Radeon Pro 560X, Rymdgrå

Apple Macbook 15" är tunn, lätt och nu också extremt snabbare och mer kraftfull än tidigare. Den har den mest ljusstarka och färgrika skärmen på en bärbar Mac och tack vare Thunderbolt 3 (USB-C) kan du koppla in och driva flera högupplösta skärmar . Touch Bar sin är en remsa av glas med Multi-Touch inbyggd i tangentbordet, som ger snabb åtkomst till verktygen du behöver, när du behöver dem. MacBook Pro bygger på banbrytande idéer. Och den är redo för dina.

Touch Bar och Touch ID

Touch Bar ersätter funktionstangenterna, de som tidigare satt längst upp på tangentbordet, med något mer mångsidigt och användbart. Den förändras automatiskt beroende på vad du gör och visar dig viktiga verktyg som du redan är bekant med, exempelvis systeminställningar som volym och ljusstyrka, interaktiva sätt att justera eller bläddra igenom innehåll och smarta skrivfunktioner som emojis och förutseende text. Nu finns även Touch ID på Mac. Det gör att du kan logga in med ditt fingeravtryck.

Högupplöst Retina-skärm med True Tone

Skärmen på MacBook Pro är den bästa skärmen någonsin på en bärbar Mac med en upplösning på 2880 x 1800 pixlar. Den har en tydlig LED-bakbelysning på 500 cd/m2 och ett högt kontrastförhållande som ger en fyllig svärta och klara vita nyanser. Stor pixelöppning och variabel uppdateringsfrekvens gör den riktigt strömsnål. Dessutom har den stöd för stort färgomfång som ger ännu fylligare gröna och röda färger med srgb. Det resulterar i verklighetstrogna bilder med suverän detaljskärpa – perfekt för grafisk design, färgkorrigering och bildredigering.

Fyra Thunderbolt 3 ger dig stora möjligheter

Thunderbolt 3 kombinerar ultrahög bandbredd med mångsidigheten hos standardformatet USB-C i en och samma universalport. Den förenar dataöverföring, laddning och videoutgång i samma kontakt med upp till 40 Gbit/s genomströmning. Det är dubbla bandbredden jämfört med Thunderbolt 2. MacBook Pro 15" finns med fyra portar, så att du kan göra allt det här på vilken sida du vill. Befintliga enheter ansluter du enkelt med en kabel eller adapter. Eftersom Thunderbolt 3 är vändbar har du alltid rätt sida upp, oavsett hur du ansluter den. Tack vara Thunderbolt 3 kan du ansluta adaptrar som ger dig fler anslutningar och portar till de tillbehör som inte stödjer Thunderbolt 3 dessa hittar du här.

Extremt kraftfull och snabb Intel Core i9 Processor på 2.9GHz

Åttonde generationen av Intel Core-processor i7 ger MacBook Pro fantastisk prestanda på 2,9GHz med Turbo Boost upp till 4,8 GHz. På så sätt kan du jobba snabbt, till och med genom processorkrävande jobb på högsta nivå, som rendering av 3D-modeller och kodning av video. Samtidigt kan den spara energi när det handlar om enklare uppgifter som att surfa på webben och kolla mejlen. 10-bitars hevc-hårdvaruacceleration är dessutom standard på MacBook Pro.

AMD Radeon Pro 560X med 4 GB Gddr5-minne

Denna modellen innehåller kraftfull grafik med automatisk grafikväxling, Amd Radeon Pro 560X för att kunna driva professionella redigeringsprogram och spel. Detta är bra för dig som spelar eller arbetar med videoredigering men du kan även nyttja detta i exempelvis Adobe Photoshop eller Lightroom då grafiktkortet kan snabba upp programmen.

Snabb ssd-lagring och 16gb ramminne

MacBook Pro har en supersnabb ssd-hårddisk på 1 TB med sekventiella läshastigheter på upp till 3,2 GB/s. Minnet har dessutom hög hastighet och är strömsnålt. Allt det här innebär att du kan starta datorn, öppna flera appar eller importera stora filer på nolltid. Datorn är utrustad med 16 GB inbyggt 2400 MHz ddr4-minne vilket gör att du kan arbeta med många fönster, program eller exempelvis lager i photoshop.

Imponerande batteritid som räcker hela dagen

MacBook Pro har högre prestanda i en tunnare design. Ändå räcker batteriet hela dagen, upp till 10 timmar på. På så sätt kan du lugnt titta, spela och redigera var du än är.

MacOS

MacOS är operativsystemet som driver alla Mac-datorer. Det har utformats för att dra full nytta av hårdvaran samtidigt som det är lätt att använda och snyggt att titta på. macOS innehåller en suverän samling appar som du kommer att använda och gilla, varje dag. Det innehåller också iCloud och andra innovativa funktioner som får din Mac, dina iOS-enheter och Apple Watch att fungera tillsammans på bästa sätt.

Levereras med

  • MacBook Pro 15 tum
  • 87 W USB-C Strömadapter
  • USB-C Laddningskabel 2 m

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.