Mus Magic Mouse 2 Silver

Apple Mus Magic Mouse 2 Silver

Artikelnummer: 1022582
949 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Apple Magic Mouse 2
Magic Mouse 2 har en ny slimmad design och förbättrad konstruktion vilket gör att den både är stabilare och lättare än sin föregångare. Med färre delar och inbyggt batteri som är uppladdningsbart glider den snabbare och följer dina rörelser bättre, dessutom slipper du byta batterier. Multi-Touch-ytan gör att du enkelt kan skrolla i valfri riktning med ett finger, svepa mellan webbsidor och du kan klicka eller dubbelklicka var som helst på musen - den känner av skillnaden och vet till och med om du vilar handen mot ytan.

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.