Pencil för Ipad Pro och Ipad 9,7" 2018 (Gen 6)

Apple Pencil för Ipad Pro och Ipad 9,7" 2018 (Gen 6)

Artikelnummer: 1023464
  • Laddas enkelt via Lightning-kontakt som ansluts till din iPad Pro
  • Pennan låter dig vara kreativ när du arbetar.
  • På en full laddning kan pennan användas aktivt i 12 timmar
1 170 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Apple Pencil för iPad Pro

Apple Pencil gör att du får bättre precision och kan använda Multi-Touch på fler sätt. Pennan är snabb och enkel att använda. När du använder pennan på din iPad Pro skannar Multi-Touch-systemet av signalen från pennan dubbelt så snabbt som när du använder fingret. Pennan låter dig vara kreativ när du arbetar. Sensorn i pennan läser av hur hårt du trycker med den, desto hårdare du trycker desto tjockare linjer får du. Dessutom har den två lutningssensorer som räknar ut i vilken vinkel du hållar pennan så att du kan teckna skuggor precis som om du använt en blyertspenna.

Pennan laddas enkelt via Lightning-kontakt som ansluts till din iPad Pro. På en full laddning kan pennan användas aktivt i 12 timmar och du kan ladda den för 30 minuters användning på bara 15 sekunder.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.