Thunderbolt till Gigabit Ethernet adapter

Apple Thunderbolt till Gigabit Ethernet adapter

Artikelnummer: 322550
379 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Apple Thunderbolt till Gigabit Ethernet adapter
Med Apple Thunderbolt till Gigabit Ethernet Adapter kan du enkelt ansluta till en Gigabit Ethernet-nätverk. Adaptern är liten och kompakt och anslutes till Thunderboltportem på din Mac och ger en RJ-45 port som stöder 10/100/1000BASE-T nätverk.

Systemkrav
OS X v10.7.4 eller senare
Thunderbolt-utrustad Mac-dator
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.