Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning Amaran AL-528S

Aputure LED-belysning Amaran AL-528S

Artikelnummer: 1016345
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kraftfull LED-panel
Aputure Amaran AL528S är en kraftfullare LED-panel (5500°K) som avger ett kraftfullt och flimmerfritt ljus med ett högt CRI-värde (CRI195+) för betydligt bättre färgåtergivning vid fotografering och filmning. Effekten är ställbar på baksidan på LED-panelen med digital visning av inställd effekt. Det följer även med ett 3200K-filter som kan användas om du vill fotografera eller filma i ett varmare ljus.

LED-belysningen kan strömförsörjas antingen via eluttaget 230v eller via två laddningsbara batterier av typ NP-550/570 (ingår ej). Belysningen har även en inbyggd "smartladdare" som laddar batterierna när skärmen är inkopplad till eluttaget. Det behövs alltså ingen extra laddare.

Tack vare en större lysande yta så ger LED-belysningen vid fotografering ett avsevärt bättre resultat och mjukare ljus än exempelvis kamerans inbyggda blixt. På baksidan finns det en ratt för effekten, strömbrytare, digital visning av effekten, dubbla platser för laddningsbara batterier, batteriindikator och DC-uttag för nätadapter.

Levereras med:

  • Aputure Amaran AL528S med diffusor- och 3200K-filter
  • Tiltbart stativfäste för belysningsstativ
  • Nätadapter 230v
  • Väska med axelrem

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.