Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-BELYSNING Light Storm LS-Mini 20 CCC kit

Aputure LED-BELYSNING Light Storm LS-Mini 20 CCC kit

Artikelnummer: 1038046
13 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kraftfullt och portabelt ljuskit

Aputure Light Storm Flight Kit är ett kraftfullt och ultrakompakt belysningspaket med 3 st Light Storm LS-Mini 20 C som avger ett kraftfullt och flimmerfritt ljus med ett högt TLCI/CRI-värde på 96+ för bra färgåtergivning vid fotografering och filmning. Belysningarna är mycket smidiga att använda och har både ställbar effekt (20-100%) och ställbar Fresnellins, vilket ger en ljusspridning på 20-80°. Varje armatur är försedd med aktiv kylning, filterhållare och skärmklaffar.

Fördelar:

 • 3st LS-Mini 20 C
 • Kompakt belysning

LS-Mini 20

Varje Aputure Light Storm LS-Mini 20 är försedd med filterhållare och skärmklaffar och LS-Mini 20 C har steglös ställbar färgtemperatur (3200-6500°K). Light Storm LS-Mini 20 kan strömförsörjas antingen via ett vanligt eluttag 230v (via nätadapter 230V/15V DC) eller via 1 st laddningsbart batteri av typ NP-960/970. På sidan av armaturen finns en ratt för att ställa in effekten och färgtemperaturen. Genom att trycka på knappen så växlar man mellan inställning av effekt- och färgtemperatur. På baksidan finns en strömbrytare och en ratt för att ställa in Fresnel-linsens ljusspridning. Belysningarna kan också strömförsörjas via USB (kräver minst 4A).

Kompakt belysning

Aputure Light Storm Flight Kit är som namnet antyder ett mycket kompakt och lätt belysningspaket som ryms i två små väskor. En väska för stativ och en väska för belysningar, batterier och allt annat som ingår. Belysningsarmaturerna väger under 600g/st.
OBS! Detta kitet levereras utan belysningsstativ.

Komplett paket

Belysningarna levereras körklara kompletta med strömförsörjning (Uppladdningsbara batterier, batteriladdare och 230V nätadapter), färgade filter, kablar och väska.

Levereras med:

 • 3 st Aputure Light Storm LS-Mini 20 c med Ställbar färgtemperatur.
 • 3 st Aputure kulleder (för att kunna vinkla belysningarna.)
 • 3 st Uppladdningsbara batterier F960/F970
 • 3 st Batterihållare
 • 3st Batteriladdare 230V
 • 3 st Nätadapter 230V
 • 3st Klämmor
 • D9 för fastsättning av batterihållare
 • 1st Transportväska för belysningar och tillbehör
 • 3 st strömkablar D-tap-XLR
 • 3 st strömkablar USB- XLR + Kablar mm. Engelsk manual.

OBS! Detta kitet levereras utan belysningsstativ.

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.