Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Utrustningsväska

Aputure Utrustningsväska

Artikelnummer: 1019790
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Utrustningsväska med hög kapacitet
Denna utrustningsväska är vadderad med halvhårda väggar som ger ett effektivt skydd mot stötar. Med den flyttbara inredningen kan du enkelt anpassa väskan efter just din utrustning. Väskan är praktisk att använda som reportageväska då den rymmer exempelvis en systemkamera, en 7" LCD-skärm, en mikrofon, videobelysning, nätadaptrar med mera. Eller så får du plats med fyra stycken Aputure Amaran 576/672.

På väskans ovansida kan du fästa exempelvis 2 belysningsstativ.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.