Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

TrailProof Drybag 7L med axelrem

Aquapac TrailProof Drybag 7L med axelrem

Artikelnummer: 1033743
215 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

TrailProof Drybag 7L med axelrem

En drybag är ett smidigt vattentätt skydd för din utrustning, både för elektronik och annat som behöver skyddas från vatten.

Tillverkad i kraftig nylon för tålighet och ljusa färger för att synas och inte bli för varm om den ligger framme i solen. Öppningen rullas minst tre gånger och låses med snabbspännet för att stänga påsen. För en mindre packvolym för transport i en ryggsäck eller dagluckan på en kajak så trycker du ut luft innan du stänger drybagen. Vill du istället ha flytkraft så behåller du luft i drybagen när du stänger igen den.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.