Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vattentätt kamerafodral Mirrorless System

Aquapac Vattentätt kamerafodral Mirrorless System

Artikelnummer: 1030242
995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Vattentätt fodral för en spegellös systemkamera

Med ett vattentätt fodral kan du använda din spegellösa systemkamera med standardobjektiv i tuffare miljöer och även en bit under vattnet.

Fördelar:

  • Anpassad för spegellösa systemkameror
  • Gör din kamera vattentät
  • Perfekt vid kajak- och kanotturer, segling och snorkling.
  • Skyddar även mot damm, lera, och annat smuts
  • Du kommer åt kamerans kontroller igenom skyddet
     

Nya möjligheter

Ett vattentätt fodral öppnar för nya möjligheter. Nu kan du ha kameran lätt tillgänglig när du paddlar, seglar eller snorklar och du kan även fotografera till 10 meter under vattnet. Det passar även bra om du befinner dig i dammig, lerig eller allmänt blöt miljö såsom att fotografera ett vattenfall riktigt nära. Tänk på att ha med dig en mikrofiberduk för att rengöra frontlinsen, så att dina bilder blir får så bra kvalitet som möjligt.

Enkel användning

Fodralet har en hård akryllins och är speciellt utformad för att användas med systemkameror, där objektivet sticker ut ifrån kameran. Med undantag för linsen och låset vid öppningen är fodralet mjukt och du kommer åt kamerans reglage igenom den transparenta plasten.

Håll öppningen ren

Tänk på att rengöra öppningen innan du stänger fodralet, så att det inte finns någon smuts som kan orsaka läckage. Kontrollera vattentätheten innan du använder fodralet. Kamerafodralet har 5 års garanti som endast täcker kamerafodralet, ej själva kameran. Fodralet levereras med Silika Gel för att ta upp eventuell kondens som skapas inne i fodralet vid användning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.