2021-07-01

Nyhet! YoloBox Pro – Portabel livestreaming

Yololiv släpper YoloBox Pro som är en videomixer, encoder, bildskärm, inspelare och ljudmixer allt i ett. Med den inbyggda restreaming-tjänsten integreras stöd direkt med YouTube / Facebook / Twitch. Du kan enkelt lägga till grafik till ditt projekt som logotyper, lowerthirds, bild i bild, resultattavla, rullande bildtexter och mycket mer. YoloBox Pro ger professionella funktioner och processorkraft som krävs för de mest krävande direktsändningarna. Finns att beställa nu!


YoloBox Pro är 8-tums stor och har en vikt på 750 g och har 3 HDMI-ingångar, 1 HDMI-utgång, 1 fullfjädrad USBC, så att du kan växla upp till 8 källor, varav upp till fyra fysiska lokala kameror.

De andra två förinspelade videoklippen, antingen lagrade på ett internt minneskort eller från en webbkälla. YoloBox Pro stöder ingångsupplösningar på 720p och 1080i / p, samt strömmar på 540p, 720p och 1080p60 efter eget val, med hjälp av H.264-codec. Med HDMI-utgång kan du visa din ström lokalt på en HDMI-enhet.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.