Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Arrilite 2000 Plus

Arri Arrilite 2000 Plus

Artikelnummer: 319460
6 750 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Arri Arrilite 2000 Plus inkl. lampa
Denna armatur är på 2000 watt och är tillverkad av Arri. Armaturen har ett värmeskyddat handtag på baksidan för enkel manövrering även under drift när lampan är varm. Inga skruvar behövs lossas vid lampbyte. Därmed blir bytet enkelt och kan göras helt utan verktyg. Armaturen är tillverkad i aluminium.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.