Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Universal adapter platta UAP-2 set

Arri Universal adapter platta UAP-2 set

Artikelnummer: 1011737
13 250 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Universell och mångsidigt adapterplatta-set till AMIRA

ARRI universal adapter plate UAP-2 set är ett universellt adapterplatta-set speciellt framtaget för montering på undersidan av videokameran ARRI AMIRA. Plattan har stöd för 15mm-stativ i fronten, och flera 3/8"-gängor för montering av andra tillbehör. Dessutom är plattan kompatibel med handtag CCH-1 och CCH-2 och sökarmonteringsbricka VMB-2, VMB-3 och VAB-1.

Fördelar

  • Komplett lösning
  • 15mm-fäste i fronten
  • Många 3/8"-gängor
  • Kompatibel med flera handtag och sökarmonteringsbrickor
  • Fungerar med steadicam

Setet innehåller:

  • Universal Adapter Plate UAP-2
  • Camera Handle Centre ACC-1
  • Viewfinder Attachement Bracket VAB-1
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.