Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Artikelnummer: 1051562

Asus ProArt PA247CV

Bildskärm 23,8" Full HD IPS-panel

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 23,8" skärm med IPS-panel (1920 x 1080)
 • 100% sRGB och Rec. 709 färgrymd
 • Justerbar skärm med porträttläge
2 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Fabrikskalibrerad Full HD 23,8-tums bildskärm med en upplösning på 1920x1080 pixlar som är tillverkad för att för att möta kraven hos kreativa proffs som arbetar med exempelvis foto, video och grafisk design. Den har en hög färgnoggrannhet och täcker en färgrymd på 100% sRGB och Rec. 709. Dessutom har den USB-C-port som stöder dataöverföringar, DisplayPort och även strömförsörjning på 65W.

Fördelar

 • Matt skärm som minimerar reflektioner
 • Calman verifierad och fabrikskalibrerad
 • Delta E <2 färgnoggrannhet för korrekta färger
 • USB-C med stöd för displayport, dataöverföring och strömförsörjning (65W)
 • Flera anslutningsmöjligheter för ökad flexibilitet

USB-C – en port för allt

Skärmen är kompatibel med de flesta enheter och har USB-C, DisplayPort och HDMI-portar. USB-C-porten stöder dataöverföringar, DisplayPort och även 60W strömförsörjning. ProArt A247CV fungerar också som en USB-hubb, vilket betyder att när du ansluter till den via USB-C (med C till C-kabel eller C till A-kabel), och din enhet får tillgång till den utrustning som är ansluten via USB-portarna.

Hög detaljåtergivning och levande färger

ProArt PA247CV har en hög detaljåtergivning i bilden och med en upplösning på 1920x1080 pixlar får du en bildkvalitet som passar perfekt för grafiskt arbete. Skärmen har ett hundraprocentigt sRGB-färgomfång enligt Rec. 709 vilket ger dina bilder en mer levande känsla.

ProArt Preset och Palette

För att ska få ett effektivt arbetsflöde har ASUS tagit fram Presets i skärmen för snabba färgjusteringar och Palette för att spara personliga parametrar. Palette-funktionen är lättåtkomlig via menyer på skärmen och ger större flexibilitet vid färgjusteringar.


Fabrikskalibrerad skärm

Skärmen är dessutom Calman verifierad och fabrikskalibrerad för realistisk färgåtergivning och garanterar en färgprecision på ∆E<2. På så sätt vet du exakt hur ditt arbete kommer se ut när det är klart.

Justera skärmens position efter dina önskemål

Med ProArt PA247CV har du möjlighet att ställa in vinkel, höjd och lutning på din skärm så att den passar dig. Du kan även använda den i stående läge och då roteras bilden automatiskt, vilket är mycket praktiskt vid arbete med webbplatser eller dokument med långa listor.

Levereras med

 • Asus ProArt PA247CV
 • DisplayPort-kabel
 • HDMI-kabel
 • USB-C-kabel
 • Strömkabel
 • Snabbstartguide
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.