Ultralätt laptop – den perfekta följeslagaren

Asus Zenbook 14 - 14" FHD , i5 1035G1, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel UHD 620, Win10

Artikelnummer: 1049000
 • Laptop för arbete, streaming och musik
 • Laddning via USB-C och upp till 22 timmar batteritid
 • Ultralätt design med flera anslutningsmöjligheter
 • Aluminiumchassi med borstad finish
 • ASUS Pure för optimerad hastighet
 • Smart design med ErgoLift
8 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Zenbook 14 - 14" FHD , i5 1035G1, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel UHD 620, Win10
LEDP260C 2X Office streaming kit
Rugged 5TB USB-C
13 270 SEK
Zenbook 14 - 14" FHD , i5 1035G1, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel UHD 620, Win10
Kameraryggsäck Backstory 15
BK15 + Mobile LED Light L2
11 970 SEK

Ultralätt laptop – den perfekta följeslagaren

ZenBook 14” är nu mer portabel än någonsin! Den har en 14” Full HD-skärm men datorn i sig är mindre än många 13-tumsdatorer och passar dig som har en rörlig livsstil. Trots sin kompakta storlek har den ändå HDMI, Thunderbolt 3 USB-C och kraftfull prestanda. Den levereras dessutom med ASUS Pure som betyder att den är helt ren från förhandsinstallerade tredjepartsprogram, testversioner och appar vilket optimerar datorns hastighet och prestanda.

Fördelar

 • Laptop för arbete, streaming och musik
 • Laddning via USB-C och upp till 22 timmar batteritid
 • Ultralätt design med flera anslutningsmöjligheter
 • Aluminiumchassi med borstad finish
 • ASUS Pure för optimerad hastighet
 • Smart design med ErgoLift

Mångsidig laptop när du är på språng

ZenBook 14 är nu mer portabel än någonsin och har trots sin kompakta storlek flera anslutningsmöjligheter såsom HDMI, Thunderbolt 3 USB-C, USB-A och MicroSD-kortläsare. Den är endast 13,9mm tunn och har upp till 22 timmar batteritid. Dessutom kan du ladda den med USB-C, vilket gör den till en perfekt följeslagare vid en aktiv livsstil.

Asus Pure – snabbhet och optimal prestanda

ZenBook 14 levereras med med Asus Pure som är ett rent operativsystem utan förinstallerade tredjepartsprogram, testversioner och appar. Det gör att datorns minnesanvändning och processorkraft optimeras vilket också ger snabbare uppstarter och datorn känns ny längre. Datorn är också skyddad av Windows Defender, Microsofts brandvägg och antivirusprogram som får regelbundna uppdateringar utan årliga avgifter. 

Elegant yttre med ljusstark skärm

ZenBook 14 är skapad för att ge dig en helhetsupplevelse. Det är laptop som kombinerar en kompakt design, hög prestanda och ett lyxigt yttre. Den är tillverkad i aluminium och har en snygg borstad finish som sticker ut i mängden. Skärmen är ljusstark och samtidigt energieffektiv för att maximera batteritiden ytterligare. Vilket ger en ökad tittarupplevelse både vid arbete, bild och film.

Ergonomi med dig i fokus

ZenBook 14 har flera ergonomiska fördelar som fokuserar på din komfort. Den har ett ErgoLift-gångjärn vilket är skapat för att ge dig en bekväm skrivposition på tangentbordet. När datorn har den lutningen förbättras kylningen samt att de fyra inbyggda högtalarna ger dig i den bästa ljudupplevelsen. Datorn har en liten storlek men trots det ett fullstort tangentbord och numpaden är integrerad i datorns pekplatta som aktiveras genom en medföljande programvara.


Kvalitet i toppklass

Den är kvalitetstestad och har en militärklassificering vilket betyder att den är pålitlig och hållbar även i de tuffaste miljöer som extrema höjder, temperaturer och fuktighet. Datorn har en i5-processor vilket ger dig full kraft när du verkligen behöver det och med en SSD-lagringsenhet laddas program och filer snabbt utan fördröjning

Anslutningar

 • 2 x Thunderbolt 3 USB-C (upp till 40Gbps)
 • 1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (upp till 5Gbps)
 • 1 x Standard HDMI
 • 1 x MicroSD kortläsare

Levereras med

 • ZenBook 14 - UX425JA-PURE2
 • Strömadapter med nätsladd (65W)
 • USB-C till ljuduttags-adapter
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.