Portabelt skärmpaket för streaming

Asus ZenScreen MB16ACM 15,6" portabel skärm inkl. Ring light + belysningsstativ

Artikelnummer: 1049775
  • Perfekt för streaming från din dator eller smartphone
  • Ultrakompakt skärm på 15,6”
  • Ansluts enkelt med USB-C eller micro-HDMI till din dator, surfplatta eller smartphone
  • Belysning med medföljande stativ och mobilhållare
4 580 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ej köpbar

Värdepaket

ZenScreen MB16ACM 15,6" portabel skärm inkl. Ring light + belysningsstativ
USB-C FastCharge PD 20W
USB-C - USB-C- 1,5m svart
5 018 SEK

Portabelt skärmpaket för streaming

Paket med portabel skärm på 15,6" som ger dig möjlighet att streama och jobba på dubbla skärmar var du än befinner dig. Koppla in den till dator eller smartphone och tillsammans med ringbelysningen får du perfekt ljus utan skuggor under din streaming.

Fördelar

  • Perfekt för streaming från din dator eller smartphone
  • Ultrakompakt skärm på 15,6”
  • Ansluts enkelt med USB-C eller micro-HDMI till din dator, surfplatta eller smartphone
  • Belysning med medföljande stativ och mobilhållare

Skärm med tunn och portabel design

ZenScreen är det perfekta verktyget när du är på resande fot. Den möjliggör arbete på dubbla skärmar, visning av presentationer och hjälper dig till mer effektivt arbete. Med en vikt på bara 780 gram och en profil på 8mm tar den ingen plats i väskan. Skärmen har hybridsignallösning och ansluts enkelt med endast en USB-C kabel vilket gör den kompatibel med de flesta laptops och smartphones.

Skuggfritt ljus med karaktär

Använd en LED-belysning när du filmar eller fotograferar för att få ett ljus med minimala skuggor då kameran eller smartphonen är placerad i lampans mitt. Ringbelysningen skapar ett smickrande ljus och ger en fin reflektion i ögonen på den som är framför kameran.
En ringlampa ger ett karakteristiskt, skuggfritt ljus och en snygg rund ”catchlight” (blänk i ögonen). Tack vare lampans utformning fotograferar du genom lampan, vilket gör det mycket enkelt att få till ett snyggt ljus. Du riktar helt enkelt lampan mot dig själv, eller mot den du vill fota eller filma, och därefter justerar du enkelt ljusstyrkan tills du är nöjd.

Levereras med

  • ASUS MB16ACM
  • Godox LED-Belysning Ring Light LR180 + belysningsstativ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.