Atomos AtomX SYNC Modular Expansion with Continuous Power
Artikelnummer: 1050257

Atomos AtomX SYNC Modular Expansion with Continuous Power

AtomX SYNC Modular Expansion with Continuous Power

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • Räckvidd upp till 300m
  • Frekvens 1GHz/BT4.0
  • Bildhastighet 60p, HD/4K
1 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Modularitet är kärnan i Ninja V med en dubbelriktad höghastighetsexpansionsport som bryter ut anslutningar för I/O för video, ljud och ström. Atomos skapade AtomX för att säkerställa att användare kunde anpassa sig och ansluta till alla äldre eller framtida trådlösa eller trådbundna videostandarder. Expansionssystemet erbjuder oändlig skalbarhet och demonstreras av den första av många moduler.

Fördelar

  • Räckvidd upp till 300m
  • Frekvens 1GHz/BT4.0
  • Synkronisera tidskod Genlock
  • Bildhastighet 60p, HD/4K
  • Anslut flertalet slavenheter till samma masterenhet
  • Nätverksenheter 1000+
  • Kontinuerlig kraft i 7 min

Mångsidig med flera avancerade funktioner

AtomX Sync-modulen ger professionell trådlös tidskod, genlås och Bluetooth-kontroll till Ninja V, perfekt för att förbättra DSLR-kameror, spegellösa kameror eller inspelningar. Du kan synkronisera och/eller styra bokstavligen tusentals Ninja V-enheter utrustade med AtomX Sync-moduler på samma nätverk med räckvidder på upp till 300m. Det har aldrig varit så enkelt att fotografera med flera kameror. AtomX-moduler ger standarder för sändningsnivåer till alla HDMI-kameror eller källor, vilket gör det enkelt att enkelt integrera stora sensorkameror i traditionella liveproduktioner. AtomX Sync har en inbyggd batteriförlängare som möjliggör kontinuerlig ström när du byter batterier, vilket säkerställer oavbruten drift av Ninja V under en fotografering.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.