Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SDI-kabel till Samurai CAB001 mini-BNC/BNC

Atomos SDI-kabel till Samurai CAB001 mini-BNC/BNC

Artikelnummer: 1003283
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

SDI-kabel till Samurai CAB001 mini-BNC/BNC
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
787 SEK

SDI-kabel från Atomos

Denna produkt innefattar 2 st SDI-kablar, mini BNC - BNC, på 0,23 meter. Dessa ger dig möjlighet att konvertera från Mini BNC-koppling till BNC. Så att du kan koppla din enhet till Atomos Samurai CAB001.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.