Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Shogun Studio

Atomos Shogun Studio

Artikelnummer: 1023740
27 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Atomos Shogun Studio
Allt-i-ett-monitor och inspelare som utnyttjar både 4K och HD direkt från HDMI-kameror, som t.ex. Sony A7S och Panasonic GH4. Med 12G-SDi och 4K HDMI I/O kan Shogun Studio spela in i UHD 4K (3840 x 2160) på 23.98, 24, 25, 29.97 eller 30p från kameran, samt i Full HD (1920 x 1080) upp till 120 fps, om kameran klarar av det.

Varje monitor har en 7" pekskärm med IPS-teknologi och upplösning på 1920 x 1200. Det går även att leda signalen till en extra bildskärm via en SDI-loop-utgång. Shogun Studio stöder Tally-funktion, anpassade 3D LUTs och har genlock för synkroniserad uppspelning, samt fjärrstyrning via Wi-Fi från både iOS- och Android-enheter.

Levereras med:

  • Shogun Studio
  • 2 st strömkabel
  • 5 X Master Caddy II
  • Dockstation
  • Putsduk
  • 2 st rack ears med skruvar
  • 4 st gummifötter
  • 2 st stora gummifötter
     

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.