Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sumo 19M

Atomos Sumo 19M

Artikelnummer: 1036030

Atomos Sumo19M är en 19” stor monitor som kan visa HDR- och LOG-material. Skärmen är ljusstark med 1200 nit vilket gör att den går att använda utomhus i solsken. Monitorn har en upplösning på 1920x1080 pixlar och kan visa LOG, PQ samt HLG-material med 10+ stegs dynamiskt omfång. Material upp till 4K 60P samt HD 240P kan tas emot via HDMI eller två 12/6/3G-SDI. Monitorn kan kalibreras med X-rite i1 DisplayPro för exakt färgmatchning.

22 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej längre köpbar
Ej längre köpbar

Stor monitor som kan visa HDR-material

Atomos Sumo19M är en 19” stor monitor som kan visa HDR- och LOG-material. Skärmen är ljusstark med 1200 nit vilket gör att den går att använda utomhus i solsken.

Monitorn har en upplösning på 1920x1080 pixlar och kan visa LOG, PQ samt HLG-material med 10+ stegs dynamiskt omfång. Material upp till 4K 60P samt HD 240P kan tas emot via HDMI eller två 12/6/3G-SDI. Monitorn kan kalibreras med X-rite i1 DisplayPro för exakt färgmatchning.

Fästpunkter

På skärmen finns 16 stycken 1/4” och 8 tycken 3/8” gängor som gör att du kan montera flera olika tillbehör på skärmen. Monitorn har även VESA-infästning på baksidan så du enkelt kan montera den på olika ställen.

Strömförsörjning

Monitorn levereras med nätadapter för strömförsörjning via eluttag. Vill du vara mer flexibel finns batteriplattor för V-lock och Gold-mount att köpa som tillbehör. Två batterier kan monteras samtidigt men endast ett behövs för drivning av skärmen. När ett av batterierna börjar ta slut går strömförsörjningen automatiskt över till det andra batteriet.

Signalomvandlare

Skärmen kan skala om material och skicka vidare detta till andra skärmar via HDMI eller SDI. Behöver du skala om materialet mellan HD och 4K eller Rec.709, HLG och PQ görs detta internt i monitorn.

Anslutningar

  • HDMI 2.0 ingång
  • HDMI 2.0 utgång
  • 2 st 12G-SDI ingångar
  • 1 st 12G-SDI utgång
  • Mikrofon ingång
  • 3,5 mm hörlursutgång

Levereras med

  • Master Caddy II hårddiskhållare
  • Hållare för batteriplattor
  • Skrivbordsfötter
  • Nätadapter
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.