Stereomikrofon AT2022

Audio Technica Stereomikrofon AT2022

Artikelnummer: 318778
2 595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Multikompatibel stereomikrofon

AT2022 från Audio-Technica är en stereomikrofon med hög känslighet designad för att ge dig den ultimata ljudupplevelsen vid stereosändningar och inspelning ute i fält. Den levereras med en stativklämma och vindskydd - redo för de ljudutmaningar, där kravet på högkvalitativt ljud är stort.

  • Stereomikrofon med X/Y-upptagning
  • Batteridriven flexiblitet
  • Valbart stereoläge
  • Utmärkt kanalseperation

Stereomikrofon med X/Y-upptagning

AT2022 har dubbla kondensatorkapslar som borgar för kvalitativ stereoinspelning, monterade i en X/Y-konfiguration.

Batteridriven flexibilitet

Denna mikrofon fungerar med batterier, vilket ger ökad flexibilitet och mobilitet, och gör att mikrofonen fungerar tillsammans med de flesta inspelningsenheter.

Valbart stereoläge

Mikrofonkapslarna är riktningsbara, så att du kan välja antingen 90-gradersläge eller 120-gradersläge, för smala eller breda upptagningsmönster.

Utmärkt kanalseparation

Mikrofonen har mycket precis kanalseparation, så att du kan ta tillvara på varenda inspelad detalj.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.