Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofon SMX-15 shotgun video mono

Azden Mikrofon SMX-15 shotgun video mono

Artikelnummer: 1033060
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Riktad mikrofon för DSLR och kompakta systemkameror

Azden XMS-15 är en riktad mikrofon speciellt framtagen för filmning med DSLR och kompakta systemkameror.

Fördelar:

 • +20db
 • Superkardioid upptagning
 • AA-batteri
 • Chockabsorberande upphängning
 • Blixtsko och 1/4" gänga
 • 3.5mm anslutning

+20dB

DSLR och kompakta systemkamerors förstärkning genererar en hel del brus. Genom att placera en +20dB förstärkning direkt i mikrofonen kan du sänka förstärkningen i kameran och på så vis få ett rent, klart och brusfritt ljud även på låga volymer. För riktigt höga ljudnivåer kan du ställa mikrofonen på 0 eller -10 db.

Superkardioid upptagning

En superkardioid eller shotgun mikrofon tar upp ljud rakt framför mikrofonen. Du får in maximalt av ljudet ifrån källan placerad precis framför mikrofonen, men betydligt mindre av ljud från sidorna. Perfekt för intervjuer och för undvika störande ljud.

AA-batterier

Mikrofonen drivs av 2 vanliga AA-batterier

Chockabsorberande upphängning

Upphängningen är tillverkad i tålig hårdplast med lång livlängd.

Blixtsko och 1/4" gänga

SMX-15 kan monteras direkt i kamerans blixtsko eller på en 1/4" skruv. Anslutningen till kameran sker med en vanlig 3.5mm kabel

Levereras med:

 • SMX-15
 • Puffskydd
 • Transportpåse
   

 

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.