Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kamkit - Bracket, Shock Mount, Top Hand

Beachtek Kamkit - Bracket, Shock Mount, Top Hand

Artikelnummer: 1030451
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Beachtek Kamkit

Konsol för mikrofon, handtag och tillbehör för filmning med systemkamera.

Beachtek Kamkit ger dig tillgång till flera monteringspunkter för tillbehör som monteras i blixtskon. Med konsolen kan du använda en blixtsko-monterad mikrofon tillsammans med flera tillbehör såsom lampor och handtag som normalt inte skulle få plats.

Levereras med

  • Konsol
  • Absorberare
  • Handtag

Du kanske också gillar

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.