Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Förstklassigt ljud med finjusterad akustik och Pure ANC

Beats Studio3 Wireless Mattsvart

Artikelnummer: 1044577
 • Beats Pure ANC som aktivt filtrerar bort bakgrundsljud
 • Drivs av W1-chippet från Apple
 • Lång batteritid på upp till 22 timmar
 • Utformade för att sitta bekvämt
 • Styr dina lurar med flerfunktionsreglagen eller Siri
2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Förstklassigt ljud med finjusterad akustik och Pure ANC

Beats Studio3 Wireless-hörlurarna ger som inte bara ger dig en lyssnarupplevelse utan också tilltalar ögat. Beats Pure ANC som adaptivt stänger ute störande ljud och aktivt filtrerar bort bakgrundsljud och samtidigt kalibrerar ljudet i realtid för att på så sätt bibehålla ljudets klarhet, bredd och balans. Beats Studio3 Wireless-hörlurarna är utformade för att sitta bekvämt under en lång tid och vilket också återspeglar sig i den långa batteritiden på upp till 22 timmar. Det gör att du kan använda dem under långa perioder hela dagen!

Fördelar

 • Beats Pure ANC med ren adaptiv ljudutestängning som aktivt filtrerar bort bakgrundsljud
 • Drivs av W1-chippet från Apple
 • Styr dina lurar med flerfunktionsreglagen eller Siri*
 • Utformade för att sitta bekvämt
 • Lång batteritid på upp till 22 timmar

Förstklassigt ljud med finjusterad akustik och Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning)

Betas Studio3 Wireless-hörlurarna ger en trevlig lyssningsupplevelse med Beats Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) som aktivt filtrerar bort bakgrundsljud och kalibrerar ljudet i realtid för att bibehålla ljudets klarhet, bredd och balans. Nya bakgrundsljud filtreras bort kontinuerligt samtidigt som hörlurarna automatiskt anpassar sig i realtid och optimerar ljudet så att användaren får uppleva musiken så som den är avsedd.

Drivs av W1-chippet från Apple

I Hörlurarna sitter Apples W1-chipp som gör att det är smidigt att komma igång och växla mellan dina Apple-enheter*. Det ger upp till 22 timmars batteritid för musiklyssning hela dagen med Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) aktiverat. Dessutom kan du genom Fast Fuel-tekniken ladda batteriet i tio minuter för att kunna lyssna i tre timmar. När Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) är inaktiverat sätts hörlurarna i ett strömsnålt läge och ökar batteritiden till upp till 40 timmar.

*Kräver ett iCloud-konto och macOS Sierra, iOS 10, watchOS 3 eller senare versioner

Styr dina lurar med flerfunktionsreglagen eller Siri*

Ta emot samtal, hoppa över låtar, justera volymen och aktivera Siri med flerfunktionsreglagen på hörluren. W1-chippet från Apple ansluter via Bluetooth i klass 1 för smidig synkning mellan dina enheter och gör att du enkelt kan röra dig utan avbrott i musiken och hålla dig produktiv hela dagen.

Utformade för att sitta bekvämt

Beats Studio3 Wireless-hörlurarna är utformade för att sitta bekvämt under en lång tid för att matcha den långa batteritiden på upp till 22 timmar för musiklyssning hela dagen. De mjuka over-ear-kuddarna har avancerad ventilation och vridbara kåpor för en ergonomisk och flexibel passform för alla huvudformer. Designen i sin helhet ger hörlurar som är lätta, hållbara och bekväma så att du kan lägga allt fokus på musiken.

Levereras med

 • Beats Studio3 Wireless-hörlurar
 • Fodral
 • 3,5-mm kabel
 • USB-laddningskabel (USB-A till USB Micro-b)
 • Snabbstartsguide
 • Garantiinformation
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.