Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PM1 volymkontroll för in-ear-monitorer

Behringer PM1 volymkontroll för in-ear-monitorer

Artikelnummer: 1031868
  • Liten storlek med bältesclips
  • Stabil metallkonstruktion
  • Låsbar XLR-kontakt
495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Behringer PM1 volymkontroll för in-ear-monitorer

PM1 från Behringer är en kompakt, robust och enkel volymkontroll för dina in-ear-monitorer. Via XLR-kontakten kan du ta emot en monitormix som du sedan volymjusterar via kontrollratten på framsidan. PM1 har 3,5mm-utgång för att plugga in dina monitorer och ett clips för att fästa den i ditt bälte.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.