27" redigeringsskärm med korrekt färgåtergivning

BenQ Bildskärm SW2700PT 27"

Artikelnummer: 1024067
  • 10-bitars display som kan producera mer än en miljard färger
  • Hårdvarukalibrering som kan justera bildskärmens bildbehandlingschip
  • Precis färgåtergivning och jämn gradering i dina bilder
  • Hög pixeltäthet
  • 99% täckning av färgrymden Adobe RGB
  • 100% täckning av Rec. 709/sRGB
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Bildskärm SW2700PT 27"
Putsduk Photo Microklear Cloth
i1 Display Pro
10 649 SEK
Bildskärm SW2700PT 27"
Putsduk mikrofiber large
HDMI A Male - A Male, Slim 1m
8 268 SEK

Redigeringsskärm med korrekt färgåtergivning

Med BenQ's enastående teknik får du hög färgåtergivning i Adobe RGB och dina bilder återges med samma exakta detaljer som du fotograferat dem i. Tack vare en bredare färgrymd får du den bästa färgkänsligheten och ett större spektrum i dina bilder. Skärmen har även större utbud av färgåtergivning i blåa och gröna nyanser, vilket resulterar i en mer realistisk färgåtergivning på landskaps- och naturfotografier.
Med en 10-bitars display som kan producera mer än en miljard färger får du en precis färgåtergivning och jämn gradering i dina fotografier. Skärmen har 109 pixlar per tum för sensationell skärpa, definition och noggrannhet. Den höga pixeltätheten ger dig den prestanda som du förväntar dig och behöver vid detaljerad bildredigering.

Funktionalitet och bekvämlighet

Med enkel funktionalitet får du ökad effektivitet i ditt arbete och bekvämligheten med SW2700PT ger dig komfort för dagligt användande. Med den inkluderade fjärrkontrollen OSD Controller har du tre förinställda knappar som gör att du enkelt kan välja mellan Adobe RGB, sRGB och svartvitt läge utan komplicerade inställningar. Det finns även en knapp för OSD-navigering och inställningar.

Palette Master Element

Med hårdvarukalibreringen kan du justera bildskärmens bildbehandlingschip utan att ändra något grafikmässigt i din dator. Kalibreringen gör att bilder på skärmen överensstämmer med originalet utan att påverkas av grafikinställningar. SW2700PT har två förinställda lägen som gör det möjligt att spara olika kalibreringsresultat direkt i bildskärmen. Med hjälp av Palette Master Element och en kalibrator kan du ställa in och underhålla bildskärmens färgprestanda.

Systemkrav för Palette Master Element

Levereras med

  • BenQ SW2700PT 27"
  • Bildskärmshuv
  • OSD Controller
  • Signalkabel (DVI-DL/miniDP till DP/USB 3.0) 1,8 meter
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.