27" 4K UHD-bildskärm med hög detaljåtergivning

BenQ SW271 27" 4K

Artikelnummer: 1036701
 • 4K UHD upplösning ger maximal detaljåtergivning
 • High Dynamic Range ökar dynamiken i skärmen
 • 14-bitars 3D LUT förbättras säkerhet och noggrannheten i RGB-blandningen
 • Hårdvarukalibrering och Palette Master Elements Calibration
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

SW271 27" 4K
i1 Display Pro
Loupedeck+ Editing Console
17 070 SEK
SW271 27" 4K
i1 Studio
Intuos Pro Medium
21 370 SEK

4K UHD-bildskärm med hög detaljåtergivning

BenQ SW271 bygger på föregångaren SW270 men tar upplevelsen och prestandan till en ny nivå tack vare HDR-stöd och en högre upplösning med maximal detaljåtergiving. Den är utvecklad för bildredigering och för att uppfylla den höga färgstandarden som krävs av innehållsskapare. Den är professionellt fabrikskalibrerad för att säkerställa exakt Delta-E färgåtergivning och har en 10-bitars panel som kan visa upp till en miljard färger.

Fördelar

 • 27" skärm med 4K UHD och HDR
 • Täcker 99% AdobeRGB
 • 10-bitas färgdjup perfekt för RAW-foto och video
 • Hårdvarukalibrering och Palette Master Elements Calibration
 • Medföljande bildkärmshuv för att motverkar blänk och ge en konsekvent ljusnivå på skärmen

99% AdobeRGB och 10-bitars färgdjup

Med 99% visning av färgrymden AdobeRGB får du möjligheten till en exakt och noggrann förhandsvisning av färgerna på dina utskrifter. Skärmen har också 10-bitas färgdjup som minimerar bandningen som kan uppstå mellan subtila och mjuka färgskillnader och övergångar mellan olika färgtoner. Detta är speciellt intressant för RAW-fotografer samt videofilmare med videokameror som klarar av att hantera 10-bitars färgdjup.

HDR, 14-bit LUT & Delta E2

High Dynamic Range ökar dynamiken i skärmen så att du ser detaljer både i mörka och ljusa partier, utan att dessa fräts ut eller sotar igen. Resultatet blir en återgivning av ljuset som påminner mer om hur du ser den med ditt öga. För att kunna utnyttja HDR-funktionen måste du använda den HDMI-kabeln som levereras med monitorn eller en annan High Speed / Premium High Speed HDMI-kabel. HDR stödjer HDR10. Tack vare en 14-bitars 3D LUT förbättras säkerhet och noggrannheten i RGB-blandningen, vilket resulterar i en felfri färgåterskapning. Delta  E2 i både AdobeRGG och sRBG-färgrymden ger dig den säkraste och mest representativa bilden av originalbilden.

Hårdvarukalibrering och Palette Master Elements Calibration

Genom hårdvarukalibrering får du möjligheten att justera färginställningarna direkt i skärmen, istället för att det går via datorns grafikkort. Detta håller färgerna mer konsekventa och de påverkas inte av att du byter dator. Hårdvarukalibreringen innehåller även mer information än en mjukvarubaserad kalibrering, vilket leder till noggrannare färgåtergivning och mindre bandning. Tillsammans med SW271 levereras mjukvaran Palette master Elements Calibration som används tillsammans med en X-Rite i1 Display Pro, i1 Pro, i1 Pro 2 / Datacolor  Spyder 4, Spyder 5. Kräver Win 7 / OS 10.6.8 eller nyare.

USB-C

Via en USB-C anslutning kan du sända både bild och data igenom samma kabel. SW271 har 2 st USB-C 3.1 för anslutning av hårddiskar och liknande, vilket gör att du kan komma åt både hårddiskar och monitor via en kabel. (SW271 kan ej strömförsörja enheter via USB-C). Se kompatibilitetslista

GamutDuo & HotKey Puck

GamutDuo låter dig visa två olika färgrymder samtidigt för att kunna jämföra resultatet. BenQ HotKey Puck är ett smidigt verktyg för att snabbt komma åt menyer och inställningar till skärmen. Du kan växla mellan AdobeRGB/sRGB  eller ställa in egna genvägar såsom ljusstyrka och kontrast.

Levereras med

 • BenQ SW271
 • HDMI 2.0 kabel 1.8m
 • USB-C kabel 1m
 • mDP till DP 1.4, 1.8m
 • USB 3.1 gen1 1.8m
 • Elkabel
 • Bildskärmvhus
 • Hotkey Puck‎
 • CD och Quick Start Guide
 • Individual Calibration Report
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.