Kompakt resestativ med fällbar mittpelare

Benro Stativ FGP28C GoPlus Travel Serie 2 kolfiber

Artikelnummer: 1026041
  • Ett av benen går att ta loss för att användas som enbensstativ
  • Benlåsen är stabila twistlås och spagatläge
  • Benen går att vinkla ut i tre steg, för att få en lägre arbetsposition
3 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativ FGP28C GoPlus Travel Serie 2 kolfiber
Kulled B2
Adapter 119 Mässingtapp 3/8" hona till 1/4" hona
5 159 SEK
Stativ FGP28C GoPlus Travel Serie 2 kolfiber
Tillbehörsarm 2 x 3/8 131DB Svart
Trevägshuvud HD3A
6 170 SEK

Kompakt och lätt resestativ i kolfiber med kulled och fällbar mittpelare

FGP28C från Benro är ett kompakt resestativ med tre ben och en konstruktion av kolfiber och magnesium. Mittpelaren är vinklingsbar till horisontellt läge vilket gör stativet till ett utmärkt makrostativ, eller vid andra tillfällen då du behöver arbeta lågt. Ett av benen går att ta loss för att användas som monopod, dvs enbens-stativ. Glöm inte att köpa till ett stativhuvud (se passande tillbehör).

Fördelar

  • Vikbar mittpelare
  • Kolfiberstativ
  • Klarar belastning upp till 10 kg
  • Spikfötter
  • Benlåsen är stabila twistlås
  • Benen går att vinkla ut i tre steg, för att få en lägre arbetsposition
  • Mycket lätt stativ

Fällbar mittpelare ger dig nya vinklar

Den fällbara mittpelaren i ger dig möjlighet att vinkla mittpelaren vilket är oumbärligt om du ska fotografera flatlays, makro eller komma så nära mark en som det bra går. Lossa skruven, dra upp mittpelaren och skruva åt - svårare än så är det inte.


Kolfiber för maximal styrka och låg vikt

Benen är konstruerade av flera lager kolfiber vilket gör stativet robust utan att tynga ner din packning. Kolfiber har en extremt hög strukturell styvhet och styrka för att kunna tillgodose den professionella fotografens krav. Stativet fälls enkelt ihop med benen uppåt vilket ger en kompaktare packvolym. 

Smidiga Twist-lock system

Twist Locks (vridspänne) är tysta och pålitliga när du ska fälla ut ditt stativ. De är utformade för bekväm och snabb användning, medan de skyddar utmärkt mot damm och yttre påverkan av väder. Twist-lock underlättar också under transport, då remmar och andra lösa föremål inte kan fastna i några låsanordningar.

Konvertera stativet till ett enbensstativ

Om du skulle behöva ett enbensstativ eller en vandringstav, då kan du helt enkelt skruva loss ett av benen på ditt Benrostativ. Detta benet kan du använda som enbensstativ och montera din kulled på. Då kan du snabbare förflytta dig och byta position när du fotograferar eller filmar, jämfört med ett trebensstativ. Detta ger dig ett enbensstativ och trebensstativ i samma stativ.

Levereras med

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.