Kompakt kolfiberstativ med kulled och fällbar mittpelare

Benro Stativkit FGP28C GoPlus Kolfiber + Kulled B2

Artikelnummer: 1045359
 • Klarar belastning upp till 10 kg
 • Fällbar mittpelare ger dig nya vinklar
 • Kolfiber har en extremt hög strukturell styvhet och låg vikt
4 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit FGP28C GoPlus Kolfiber + Kulled B2
Smartphone Clamp ST-08 Cold Shoe Metal
Hållare iPad Pro Metall
5 438 SEK
Stativkit FGP28C GoPlus Kolfiber + Kulled B2
Hållare iPad
Cold Shoe Mount 1/4"
5 038 SEK

Kompakt, lätt resestativ i kolfiber med kulled och fällbar mittpelare

FGP28C från Benro är ett kompakt resestativ med tre ben och en konstruktion av kolfiber och magnesium. Mittpelaren är vinklingsbar till horisontellt läge vilket gör stativet till ett utmärkt makrostativ, eller vid andra tillfällen då du behöver arbeta lågt. Ett av benen går att ta loss för att användas som monopod, dvs enbens-stativ. Observera att bilden med kameran (ingår ej) visar en lite större kulled än den som ingår, Benro kulled B2 är lite smidigare och kompaktare. 

Fördelar

 • Vikbar mittpelare
 • Kulled (Benro B2) i magnesium
 • Kolfiberstativ
 • Klarar belastning upp till 10 kg
 • Spikfötter
 • Benlåsen är stabila twistlås
 • Benen går att vinkla ut i tre steg, för att få en lägre arbetsposition
 • Mycket lätt stativ

Den fällbara mittpelaren och benen i spagatläge ger dig utmärkt position för exempelvis makro.

Fällbar mittpelare ger dig nya vinklar

Den fällbara mittpelaren i ger dig möjlighet att vinkla mittpelaren vilket är oumbärligt om du ska fotografera flatlays, makro eller komma så nära mark en som det bra går. Lossa skruven, dra upp mittpelaren och skruva åt – svårare än så är det inte.

Kolfiber för maximal styrka och låg vikt

Benen är konstruerade av flera lager kolfiber vilket gör stativet robust utan att tynga ner din packning. Kolfiber har en extremt hög strukturell styvhet och styrka för att kunna tillgodose den professionella fotografens krav. Stativet fälls enkelt ihop med benen uppåt vilket ger en kompaktare packvolym.

Kulled i magnesium och kameraplatta med glidskydd.

Stativhuvudet B2 har ett stort låsreglage för huvudlåset som gör det lätt att låsa och låsa upp. Ett vattenpass tillsammans med ett separat reglage för panorering gör det lätt att hålla kameran i nivå för panoramabilder. Kameranplattan låses med ett vred utrustat med extra lås så det inte lossnar av misstag.

Smidiga Twist-lock system

Twist Locks (vridspänne) är tysta och pålitliga när du ska fälla ut ditt stativ. De är utformade för bekväm och snabb användning, medan de skyddar utmärkt mot damm och yttre påverkan av väder. Twist-lock underlättar också under transport, då remmar och andra lösa föremål inte kan fastna i några låsanordningar.

Konvertera stativet till ett enbensstativ

Om du skulle behöva ett enbensstativ eller en vandringstav, då kan du helt enkelt skruva loss ett av benen på ditt Benrostativ. Detta benet kan du använda som enbensstativ och montera din kulled på. Då kan du snabbare förflytta dig och byta position när du fotograferar eller filmar, jämfört med ett trebensstativ. Detta ger dig ett enbensstativ och trebensstativ i samma stativ.


Levereras med

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.