Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videostativkit för filmning med större kameror

Benro Videostativkit C373FBS8 Serie 3 kolfiber

Artikelnummer: 1030687
  • Komplett videostativ för din videoutrustning med rig/cage/monitorer
  • Nivelleringsbas ger vågrätt inställning även när stativet inte står helt rakt
  • Fluid Drag-system för mjuk panorering
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Benro Videostativkit C373FS8 Serie 3 Kolfiber

Benro C373 med med Benro S8 är ett videostativ för filmning med Fullformats DSLR-kameror med rigg/cage, monitor/recorder, mikrofon/mikrofonmottagare och större objektiv.

Fördelar:

  • Komplett videostativ
  • Kolfiber
  • Panoreringsarm
  • 75mm Nivelleringsskål
  • 4 steg av motvikt
  • Fluid Drag panorering
  • Tilt +90°/-75°

Benro S8 videohuvud är ett rejält videohuvud designat för filmning med Videokameror/Fullformats DSLR/Fullformats Spegellösa systemkameror fullt utrustade med rigg/cage, monitor/recorder, mikrofon/mikrofonmottagare och större objektiv. Perfekt för dig på som arbetar med en fullstor uppsättning. Benro S8 har 4 steg av motstånd och ett Fluid Drag system för mjuk panorering och levereras med en lång kameraplatta för bättre balansering av videoriggen. Stativet är utrustat med nivelleringsskål för att få en vågrätt inställning på videohuvudet även när stativet är svårt att få rakt, detta är speciellt användbart utomhus på ojämn mark.

Levereras med:

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.