Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gömsle, av vattenavvisande nylonväv, för fotografering, fågelskådning med mera

Big Fotogömsle portabelt

Artikelnummer: 45400
  • Enkel att bära
  • Kom nära djuren genom att fotografera från ett gömsle
  • Takhöjd på 1,4 meter
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ett mycket bra gömsle, av vattenavvisande nylonväv, för fotografering, fågelskådning med mera. Gömslet är camouflage-färgat, med en takhöjd på 1,4 meter. (Lämplig höjd på tältstol ca: 40 cm. Tack vare att gömslet inte har botten/golv, så kan man utnyttja terrängen genom att fälla upp gömslet över ex. en sten för att kunna använda stenen att sitta på. Man kan även förflytta gömslet medan man befinner sig i det, (om gömslet inte är förankrat förstås).

Siktspringor finns på sidorna för full kontroll och överblick över den omgivande terrängen.

Två ingångar, den ena med myggnät, den andra med "gardin". Med hjälp av "gardinen" kan man helt dölja ingången, så att t.ex. bara en del av objektivet syns. Siktspringor finns på sidorna av gömslet för full kontroll och överblick över den omgivande terrängen. Siktspringorna är nätförsedda, och fungerar även som ventilation.

Hopfällt är det en platt "skiva" med diameter på en halvmeter och en tjocklek på bara ett par centimetrar. Enkel att bära!

Guide som hjälper dig att fälla ihop gömslet (PDF).

Storlek: 110x110x140 cm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.