Kamerarem Shot Orange RS17SC1O-OR

Black Rapid Kamerarem Shot Orange RS17SC1O-OR

Artikelnummer: 1012914
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
"Som en vanlig kamerarem... fast mycket bättre"...
En kamerarem som är designad för att passa dig som inte vill ha en "cross body R-strap" som hänger över bröstet men fortfarande vill ta del av fördelarna med Black Rapids patenterade funktionallitet.

Du fäster Black Rapid Shot på sama vis som alla andra kameraremmar från Black Rapid med en 1/4" skruv i kamerans stativgänga. Axeldelen är tillverkad i gummi och designad för att inte glida av din axel.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.