Kamerarem Shot Orange RS17SC1O-OR

Black Rapid Kamerarem Shot Orange RS17SC1O-OR

Artikelnummer: 1012914
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
"Som en vanlig kamerarem... fast mycket bättre"...
En kamerarem som är designad för att passa dig som inte vill ha en "cross body R-strap" som hänger över bröstet men fortfarande vill ta del av fördelarna med Black Rapids patenterade funktionallitet.

Du fäster Black Rapid Shot på sama vis som alla andra kameraremmar från Black Rapid med en 1/4" skruv i kamerans stativgänga. Axeldelen är tillverkad i gummi och designad för att inte glida av din axel.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.